School’s Out – Jalkapallo palaa Wemblille

Jalkapallo palaa Musan kentälle tänään. Keliksi on luvattu melko viileää mutta yleisö tekee tunnelmasta kentällä lämpimän. Vastaan illalla asettuu VG-62 Naantalista, joka kahdessa viimeisessä pelissä on ottanut voiton TPK:stä ja TPS Akatemiasta.

– Hienoa palata Musaan pelaamaan. Uskon, että lataus pelaajiin syntyy itsestään kun pääsevät idylliseen ympäristöön omiensa ympäröimäksi. Otimme alkuviikkoa vähän rauhallisemin ja palauttelimme hieman. Osa pelaajista on ollut todella kovalla rasituksella. Loppuviikkoa kohti olemme sitten koventaneet tahtia ja kentälle tulee nälkäiset tiikerit, päävalmentaja Pires maalailee illan peliä ja toivoo peliin paljon yleisöä sekä seuran junioreita.

– VG-62:n kokoonpano on jonkun verran vaihdellut ja vastaan tulee fyysinen porukka, joten odotettavissa on kova peli, Pires jatkaa.

VG-62 on sarjataulukossa seitsemäntenä, kerättyään pisteitä 8 seitsemässä pelaamassaan ottelussa. Joukkue on tehnyt 12 maalia ja päästänyt 18. Joukkueen ahnaimmat maalintekijät ovat alkukaudella Samuli Mikkonen ja Onni Ojala molemmat 4:llä maalilla.

MuSa lähtee otteluun täydellä kokoonpanolla ja tavoitteena on kasvattaa pistesaldoa kolmella.

Musan kentän parkkipaikan remontti on ollut viikolla vielä kesken. Perinteisesti kentän läheisyydessä on tiukkaa parkkipaikkojen suhteen muutenkin. Sisääntulo, josta autoilla on perinteisesti menty on nyt pyhitetty kevyelle liikenteelle ja uusi sisäänkäynti kauempana kentästä on tarkoitettu autoille. Kevyen liikenteen väylän vieressä on pyöräparkki. Autoilijoita kehoitetaan varovaisuuteen, koska alueella voi olla vielä myös työkoneita. Rinteentie on kokonaan kielletty parkkipaikka-alue, myöskään jalankulku läpi kenttäalueen ei ole sallittua.

Liput otteluun 10€ aik/7€ opisk/eläk.