P17 PORI AKATEMIA

Tapahtumat

P17 PORI AKATEMIA

Hei sinä 2008 tai 2007 syntynyt pelaaja,

tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla! 

Pori Akatemia on Musan Salaman ja Toejoen Veikkojen yhteinen toimintamalli 11v11 joukkueille. Seurojen tavoitteena on kasvattaa reippaita ja urheilullisia nuoria edustusjoukkueisiin ja elämään, ja tarjota laadukas harrastus kohtuulliseen hintaan.

Joukkueemme harjoittelee ympäri vuoden jalkapalloa, ja talvikaudella futsal kuuluu myös lisäharjoitusmuotona harjoitteluumme. Futisfysiikkaa harjoitellaan myös ympäri vuoden. Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli sinulla on useampi harrastus,  haluat kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne) läpi yhdessä sinun ja päävalmentajan kesken. Peleissä ja harjoittelussa käytetään joustavia tasoryhmiä.

Joukkueeseemme voit tulla kokeilemaan milloin tahansa. Joukkueemme tarjoaa kahden viikon koejakson uusille pelaajille. Joukkue ottaa tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneita pelaajia mukaan koko kauden ajan. 

Ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan niin saat lisätietoa!


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano