P10 (2014)

Tapahtumat

P10 (2014)

Hei 2014 syntynyt pelaaja!

Kuvittele hetki: aurinkoiset päivät täyttyvät naurusta ja intohimosta jalkapallon parissa. Sinulle, vuonna 2014 syntynyt lapsi avautuu nyt mahtava mahdollisuus liittyä joukkoomme ja uppoutua jalkapallon ilon ja yhteisöllisyyden maailmaan.

Tule mukaan seikkailuun, missä futista pelataan erittäin ammattitaitoisten valmentajien johdolla, turvallisessa ympäristössä. Ikäluokkamme on avoin kaikille, oli sitten kyse ensimmäisestä kosketuksesta jalkapalloon tai jo pidempään jatkuneesta harrastuksesta.

Joukkueena harjoittelemme yhdessä, jaamme voitot ja tappiot, ja kasvamme pelaajina ja erityisesti ihmisinä. Joustavat tasoryhmät mahdollistavat jokaiselle pelaajalle sopivan haasteen. Talvella pelaamme turnauksia Satakunnan alueella ja lisäksi meillä on muutama kilpailullinen turnausmatka Satakunnan ulkopuolelle. Osallistumme vuonna 2024 aluetason peleihin kolmella eri tasoryhmällä. Suuntaamme Ilveksen pääsiäisturnaukseen sekä elokuussa Pingviini Cup-turnaukseen. Osallistumme myös lähialueen turnauksiin kuten esimerkiksi heinäkuussa Pori Cup-turnaukseen. Lisäksi osallistumme muutamaan kutsuturnaukseen vuoden aikana. Pelejä, harjoituksia ja unohtumattomia kokemuksia on luvassa paljon.. Matkat ja uudet ystävät odottavat!

Jos mielessäsi on pienikin uteliaisuuden kipinä, tule rohkeasti kokeilemaan. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson kaikille uusille pelaajille. Sinulla on aikaa rauhassa tutustua joukkueeseemme ja tehdä päätös siitä, haluatko liittyä seuraamme ja olla osa tätä hienoa joukkoa.

Kalenteristamme löydät harjoitusajat sekä pelien ja turnausten päivämäärät. Älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä olemme täällä sinua varten. Odotamme innolla, että saamme sinut mukaan tähän unohtumattomaan futismatkaan!

Joukkueenjohtaja Juho Poskiparta, +358 50 4147899 (Uudet pelaajat)

Joukkueenjohtaja Hannu Pere, +358 44 5050551


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano