P12 (2012)

Tapahtumat

P12 (2012)

Hei sinä 2012 syntynyt poika!

 

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla turvalliseen joukkueeseen ja seuraan.

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä. Sarjapeleihin osallistumme neljällä peliryhmällä: P12 (kakkonen), P12 (kolmonen) kaksi peliryhmää sekä P13 (nelonen). Joukkueemme käy kauden aikana myös useammissa turnauksissa esim.: MuSan pääsiäisturnaus, Kauhajoen Karhun talviturnaus, Jujo Thermal turnaus, FC Haka 90 v. juhlaturnaus, Kokkola Cup ja Pori Cup. Lisäksi kauden aikana on muita pienempiä turnaustapahtumia, joihin osallistumme. 

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus, haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne.) läpi yhdessä pelaajan, huoltajien ja päävalmentajan kesken.

Joukkueeseemme voi tulla koska tahansa kokeilemaan harrastusta kahden viikon ilmaisella kokeilujaksolla. Tämän kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseen.

Olemme noin 40 pojan joukkue, joka treenaa hyvällä fiiliksellä ja loistavassa valmennuksessa. Harjoittelemme noin 3-5 kertaa viikossa. Harjoitteluun kuuluu säännöllisesti fysiikka- ja juoksutreenejä. Harjoittelumme on tavoitteellista, mutta pelitaitojen kehittymisen ohella myös henkisen kasvun tukeminen yksilötasolla on tärkeänä osana joukkueen toiminnassa.

Meillä on aktiivinen instagram-tili, joten otahan seurantaan @musansalama12!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tiedustelut:

Tiedustelut ja uudet pelaajat: musansalama2012@gmail.com

Joukkueenjohto: Aki Vuorinen, Antti Puhakka, Teija Veneranta, Maria Kosunen

Petri Kylänen, päävalmentaja

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano