P12 (2012)

Tapahtumat

P12 (2012)

Hei sinä 2012 syntynyt poika!

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä. Aluetason peleihin osallistumme 5 peliryhmällä tasoilla 1, 2 (kaksi peliryhmää) ja 3 sekä P12 (kolmonen). Joukkueemme osallistuu kauden aikana muun muassa seuraaviin turnauksiin: Alandia Cup kesäkuussa, Pori Cup heinäkuussa, Pingviini Cup elokuussa. Lisäksi kauden aikana on muita pienempiä turnaustapahtumia, joihin osallistumme.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus,  haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne) läpi yhdessä pelaajan, vanhempien ja päävalmentajan kesken.

 Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.


Olemme noin 50 pojan joukkue, joka treenaa hyvällä fiiliksellä ja loistavassa valmennuksessa. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Harjoittelumme on tavoitteellista, mutta pelitaitojen kehittymisen ohella myös henkisen kasvun tukeminen yksilötasolla on tärkeänä osana joukkueen toiminnassa.

Meillä on aktiivinen instagram-tili, joten otahan seurantaan @musansalama12!


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano