P13 (2011)

Tapahtumat

P13 (2011)

Hei sinä 2011 syntynyt poika! 

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä. Aluetason peleihin osallistumme 3 peliryhmällä (P12 Kakkonen ja P12 Kolmonen sekä P12 Nelonen YJ-joukkueena Toejoen Veikkojen kanssa). Joukkueemme osallistuu kauden aikana muun muassa seuraaviin turnauksiin: Ilveksen Pääsiäisturnaus ja syysturnaus, JymyCup Aurassa, TPV-turnaus, Kangasalan Sanomat –turnaus. Lisäksi kesällä on joukkueen oma Levon leiri.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus,  haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne) läpi yhdessä pelaajan, vanhempien ja päävalmentajan kesken.

 Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.


Joukkueella on pääsääntöisesti neljät harjoitukset viikossa (3 lajiharjoitusta ja 1 fysiikkatreeni).


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano