P11 (2013)

Tapahtumat

P11 (2013)

Hei sinä 2013 syntynyt poika!

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä. Aluetason peleihin osallistumme 3 peliryhmällä, tasoilla 1, 2 ja 3. Talvikaudella pelaamme futsalia. Joukkueemme osallistuu kauden aikana muun muassa seuraaviin turnauksiin: EuPan talvicup, välipäiväturnaus, Y-Ilveksen talviturnaukset, Ilveksen turnaukset,  Pori Cup, yms.. Lisäksi suunnitelmana on järjestää joukkueen oma turnaus sekä osallistua muutamaan muuhunkin turnaukseen vielä kauden aikana.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus,  haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne) läpi yhdessä pelaajan, vanhempien ja päävalmentajan kesken.

 Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.

Vietämme myös kentän ulkopuolista aikaa yhdessä joukkueen virkistyjäisten muodossa. 

 
Lisätietoja joukkueen toiminnasta voit kysyä joukkueenjohtajilta Ninalta ja Katjalta sekä päävalmentaja Akilta.

•Nina Martin, musansalama2013jojot@gmail.com / 044-2646246

•Katja Pihlajamäki, musansalama2013jojot@gmail.com / 040-5775984

•Aki Pietikäinen, aki.pietikainen@musansalama.fi / 046-6128657

 

Voit liittyä seuraamaan menoamme myös Instagramissa @musansalama13.


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Toimihenkilöt

Kokoonpano