Kasvatuslinja


Musan Salama panostaa jalkapallon ohella myös lasten ja nuorten kasvatukseen. Tavoitteenamme on pystyä ohjaamaan lapset ja nuoret oikealle polulle.

Toisten huomioonottaminen, kunnioittaminen on yksi tärkeistä arvoistamme. Itsensä tunteminen ja toisen kunnioittaminen on, se mitä haluamme MuSassa kehittää. Onnistuessamme, se takaa harjoitusrauhan eli parhaan mahdollisen ympäristön oppimiselle. Turvallisuuden tunteen luomalla haluamme varmistaa, että parhaat pelaajat voivat harjoitella ihan yhtä rauhassa kuin toiseksi ja kolmanneksi parhaat.

Kaikki eivät ole samantasoisia pelaajia, samanarvoisia kyllä.

Ihanteellinen ympäristö mahdollistaa myös sen, että lapsi voi rakastua peliin, lajiin ja urheiluun. Peliin rakastumiseen auttaa myös se, että lapselle opetetaan itsestä uusia puolia. Uusien puolien oivaltaminen joukkuekavereiden kanssa, yhdessä kokemalla, antaa eväitä ammattilaisuralle. Minkä alan ammattilaiseksi sitten ikinä haluakaan.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme luoneet ja luomme edelleen toimintamalleja valmennuksen, joukkueenjohdon, pelaajien ja vanhempien tueksi. Nämä toimintamallit ovat ladattavissa tältä sivulta.