Musa avasi kolmosen kautensa voitokkaasti!

#uusialku on uusi mahdollisuus

 

Miesten edustusjoukkue avasi sarjakautensa 3-0 kotivoitolla FC Ålandista keväisellä tekonurmella. Musa hallitsi kenttätapahtumia alusta loppuun pitäen vastustajan pois laadukkailta maalipaikoilta. Päävalmentaja Jefersson Pires oli ymmärrettävästikin tyytyväinen ottelun lopputulokseen ja joukkueen esiintymiseen 265 päiselle kotiyleisölle.

”Liikutimme palloa nopeasti ja ryhmitys pysyi hyvin kasassa. Totta kai virheitä tulee aina, mutta tässä ottelussa huomionarvoista on se, että pelaajat reagoivat eriomaisesti pallonmenetyksiin. Vastustaja yllätettiin monta kertaa näissä tilanteissa.”

Musan kokoonpanossa on tällä kaudella paljon nuoria pelaajia, jotka ovat hioneet pelituntumaa P20 SM -karsinnassa kevään aikana.

”Vastassa oli kokenut ja fyysisesti vahva joukkue. Luotin siihen, että taidollisesti pärjäämme ja pystymme hallitsemaan palloa. Olin todella positiivisesti yllättynyt nuorten pelaajiemme, kuten Konsta Puustisen, Olli Aurasen ja Elemeri Niemisen valmiudesta kamppailla 1v1 tilanteissa ja voittaa niitä tasaisesti,” Pires kertoo.

Pires korostaa myös kokeneiden pelaajien panosta nuorelle joukkueelle.

Jussi Välilän, Sami Rantalan ja Verneri Salmisen johtajuus nousee esiin paikoissa, joissa nuoria miehiä pitää rauhoitella ja laittaa fokus pelaamiseen.”

Musa viimeisteli ottelussa kolme maalia. Päävalmentaja ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen viimeistelyyn.

”Pystyimme tekemään kolme maalia ja erittäin laadukkaita paikkoja olisi ollut vielä ainakin neljään lisämaaliin. Viimeistelyssä meillä on vielä parannettavaa. Esimerkiksi Ejiro Simeonilla oli kaksi läpiajoa, joista pallo ei mennyt sisään. Tämä nuori mies on varmasti yksi parhaista, ellei jopa paras yksi vastaan yksi pelaaja tässä sarjassa, mutta viimeistelyä pitää kyllä parantaa.”

Ottelun herkkupalaksi voimme helposti nostaa Mostafa Mohammedin upean vapaapotkumaalin.

Tämä ja muut maalit katsottavissa Satakunnan Kansan taltioimasta lähetyksestä!

https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000009514699.html