Vempli on meidän kenttä ja meidän kenttänä pysyy!

Sunnuntain auringon säteiden alkaessa painumaan Musan metsän puiden taakse, oli aika P15 Ykkösen pelin Pori Akatemia – HJS. Edellinen peli oli unohdettu, vaikkakin tulos imarteli, ja katseet käännetty täysin uuteen peliin. Paikalla ollut 76-päinen yleisömeri ulvoi kannustusta jo pelin ensimmäisellä minuutilla, kun laidan taisteluvoiton seurauksena pallo keskelle 16 metrin rajoille, ja Eeli pamautti vastapalloon kylmän viileästi sopivan korkuisen pommin, joka ohitti vastustajan maalivahdin. Hanat auki!

Peli aaltoili molempiin päätyihin ja pallosta taistelu oli molemmilla mielessä. Tauolle mentiin numeroissa 1-0.

Toinen puolikas, ja vahva Akatemia-painotteinen alku sai pelin kääntymään hieman enemmän vierasjoukkueelle. Loistavan juoksun ja periksiantamattomuuden palkinnoksi Roope tälläsi kuitenkin Akatemian 2-0 johtoon, kun peliä oli pelattu 62 minuuttia.

Niin kuin usein käy, liiallinen peruuttelu ja lievä varomattomuus kostautui pelikellon näyttäessä 65 minuuttia. Vieraiden kavennus 2-1. Pelin loppu mentiin kokolailla vieraiden hallinnalla, kun puolustusta alettiin pudottamaan, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Makeat kolme pinnaa kelpasi koko joukkueelle, ja se huokui myös kopissa pelin jälkeen.

Päävalmentajalta lyhyt ja ytimekäs kommetti pelistä: ”Meiltä heikko pallollinen peli mutta hyvä taisteluvoitto.”