Jukka Ranne Fc Rauman valmennuspäälliköksi – P2011 päävalmentajaksi Ville Hämäläinen

2011 -syntyneiden poikien ikäkausijoukkueen päävalmentaja vaihtuu.

P2011 joukkueen peräsimessä kaksi kautta ollut Jukka Ranne siirtyy valmentajaurallaan eteenpäin ja on aloittanut 1.9.2022 FC Rauman organisaatiossa valmennuspäällikkönä.

”Fiilikset ovat samalla haikeat ja innostuneet. Musassa kaikki on sujunut aina hyvin ja oli ilo ja kunnia valmentaa tällaista joukkuetta. Joukkue on täynnä huippupersoonia! Otin myös itse kahden vuoden aikana mielestäni isoja askelia eteenpäin valmentajana. Kiitos joukkueelle, tiimille ja Musan toimijoille unohtumattomista yhteisistä hetkistä ja varmasti vielä kentillä nähdään. Erityis kiitos Mikolle (Heikkilä), Akille (Pietikäinen) ja Matille (Santahuhta) tukemisesta.

Musa on toimintaympäristönä hyvä paikka kehittyä sekä pelaajana että valmentajana. Perheen muutto Raumalle avasi samalla ovet uuteen toimintaympäristöön ja innolla lähden seuraavaa pestiä FC Raumassa toteuttamaan. Tämä oli juuri sopivan kokoinen haaste minulle tähän kohtaan. Uskon, että pääsen ottamaan seuraavat kehitysaskeleet urallani.

Musan junioripäällikkö Mikko Heikkilä on mielissään siitä, että Musalaista osaamista arvostetaan myös seuran ulkopuolella.

”Tottakai itsellä on hieman haikea fiilis, koska Juki on antanut seuralle paljon muutakin kuin 2011 poikien valmennuksen. Jukin osaaminen fysiikkaharjoittelun suhteen on erinomaista ja hän on innokkaasti tukenut muita valmentajia heidän arjessaan. FC Rauma saa Jukista erinomaisen valmennuspäällikön! Samalla on kuitenkin todettava, että on hienoa, että meidän valmentajien osaamista arvostetaan myös muualla. Jukin puolesta olen onnellinen, sillä nyt hän on jälleen lähempänä jalkapalloammattilaisuutta! Haluan tässä koko seuran puolesta kiittää Jukkaa hyvästä duunista!”

P2011 uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Ville Hämäläinen. Ville on toiminut pitkään joukkueessa valmentajana ja tuntee perheet ja pelaajat erinomaisesti. Ville on myös kouluttautunut valmennuksen saralla tasaisesti. Viimeisimpänä Uefa C -koulutus.

Ville ottaa päävalmentajan pestin vastaan täynnä intoa.

”Hienot ja odottavaiset fiilikset tulevaan kauteen. Olen saanut seurata ja ottaa oppia aiemmilta päävalmentajilta miten hommat hoidetaan. Kunnia valmentaa näin hienoja poikia loistavassa valmennustiimissä! Tästä hyvä jatkaa poikien ja itseni kehittämistä!”

”Villen kiinnittäminen päävalmentajaksi on hyvä esimerkki siitä, miten Musan valmentajapolku parhaimmillaan toimii. On hienoa, että Ville on kehittänyt osaamistaan koko ajan ja koen, että saamme erinomaisen jatkajan Jukille! Se, että uusi päävalmentaja löytyi joukkueen valmennustiimistä, on pelkästään positiivinen asia. Olen todella tyytyväinen siihen, miten tämä asia järjestyi.” toteaa Heikkilä.