2016 -syntyneiden poikien ja tyttöjen ikäkausijoukkueet

2016 -syntyneiden ikäkausijoukkue aloittaa toimintansa marraskuussa.

Joukkueen päävalmentajana toimii Noa Saarni. Noa on pitkään toiminut valmentajana Musan lapsuusvaiheen joukkueissa ja Nappulafutiksessa. Noa on myös kulkenut Musan ja seurayhteisön koulutuspolkua suorittaen Futisvalmentajan Startti ja Ikävaihekoulutuksen.

”Odotan innolla tulevaa kautta. Tavoitteenani on innostaa ja tukea pieniä futarinalkuja harrastuksen alkumetreillä. Tämä on myös itselleni hieno mahdollisuus kehittyä valmentajana.”

Musan junioripäällikkö Mikko Heikkilä on innoissaan siitä, että Noa otti haasteen vastaan ja ryhtyi päävalmentajaksi.

”Noa on hieno esimerkki nuorukaisesta, joka ennakkoluulottomasti on lähtenyt mukaan valmentajapolulle. On hienoa, että voimme seurana tarjota tällaisia mahdollisuuksia nuorille ja kouluttaa heitä sekä mahdollistaa etenemisen valmentajapolulla. Toivottavasti muutkin nuoret seuraavat rohkeasti Noan esimerkkiä. 2016 -ikäluokka saa Nokesta erinomaisen päävalmentajan, jolla on intohimoa kehittyä valmentajana. Noke toimii erinomaisesti lasten kanssa ja on varmasti mies paikallaan sytyttämään jalkapallon kipinän lapsissa!”

2016 -syntyneet tytöt aloittavat ikäluokkatoimintansa yhdessä poikien kanssa. Tytöt toimivat joukkueen sisällä omana harjoitusryhmänään ja talven aikana eriytyvät omaksi joukkueekseen. Tätä mallia kokeillaan Musassa nyt ensimmäistä kertaa ja siitä kerätään kokemuksia.Lisätiedot 2016 -ikäluokan toiminnasta:

Mikko Heikkilä, junioripäällikkö
0407002134
mikko.heikkila@musansalama.fi

Essi Helander, tyttöjalkapallovastaava
0400421713
essi.helander@musansalama.fi

Aki Pietikäinen, lapsuusvaiheen vastaava
0466128657
aki.pietikainen@musansalama.fi