Vepsu voitti P20 kärkikamppailun

Pori Akatemia päätti tiukan kilpailuviikon kärkikamppailuun Vaasan Palloseuraa vastaan. Vepsu oli vahvempi äitienpäivän kärkikamppailussa lukemin 4-1. Vierasjoukkueen ainokaisen iski Olli Auranen ajassa 90+2.

– Saatiin otteluun hyvä startti ja pari loistavaa maalipaikkaa alkuun. Näissä ei onnistuttu ja hiljalleen ottelun edetessä tilannereagointi heikkeni. 5 peliä 9 päivään alkoi näkyä nimenomaan tuossa osassa pelaamista. Vepsu teki erikoistiilanteesta maalin ja tilanteenvaihdosta sitten toisen. Pelillisesti voidaan kuitenkin sanoa, että 1. puoliaika oli ihan hyvää pelaamista.

– Toiseen puoliaikaan reagoitiin ja muutettiin ryhmitystä. Saatiin pallonhallinta meille, mutta Vepsu puolusti kyllä todella hyvin boksia ja selustaa.
– Pelillisesti ok peli, tiukka viikko, joka näkyi aktiivisuudessa. Pitkän ja raskaan viikon päätteeksi oli kuitenkin tärkeää, että vältyttiin loukkaantumisilta ja kaikki mukana olleet pelaajat pääsivät kentälle ja saivat peliaikaa.
– Palauttelu käyntiin heti, Merosen ja Haberin johdolla alkuviikko. Sen jälkeen siirretään ajatukset perjantain Kolmosen kärkikamppailuun VG:tä vastaan

Voitolla VPS siirtyi nyt P20 karsintasarjan lohkon kärkeen maalieron turvin. Sarja jatkuu Akatemian osalta ensi viikon sunnuntaina vierasottelulla EsPa:a vastaan.