Tallinnan leirin tunnelmia
11.4.2019 8:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Joukkue kasvoi yhteen Tallinnassa

Palataan vielä Tallinnan leirin tunnelmiin, jossa Musan Salaman edustusjoukkue leireili kauteen valmistava leirin puitteissa. Leirin ohjelmaan kuulu harjoituksia sekä kaksi peliä.

Joukkueen saavuttua Tallinnaan ja hotelliin päästyään joukkue suuntasi heti Maarjamäen stadionille leirin ensimmäiseen harjoitukseen. Ilma oli viileä ja mereltä puhalsi tuuli. Päivä päättyi illalliseen.

Torstai oli pelipäivä, eli juhlapäivä. Pelipäivä alkoi aamutreeneillä, jossa käytiin läpi vähän hyökkäyspeliä ja taktisia kuvioita. Harjoitusten jälkeen oli luvassa pelipalaveri hotellilla. MuSa kohtasi FC Levadia U21-joukkueen ja peli päättyi 1-1 tasapeliin. Otteluraportti: https://www.musansalama.fi/uutiset/27804/fci-levadia-musa-raporttiLeirin kolmantena päivänä perjantaina oli luvassa kahdet harjoitukset, sekä aamulla että illalla. Aamulla oli palautuvat treenit torstain pelistä ja illalla puolestaan keskityttiin puolustuspeliin ja valmistauduttiin kohti lauantain peliä. Treenien lopuksi otettiin vielä pilkkuskaba, jonka vei lopulta Juuso Rantala.

Lauantaina oli vuorossa leirin viimeinen peli FC Floran U21-joukkuetta vastaan. Joukkue valmistautui kamppailuun hyvällä aamupalalla ja päivällisellä sekä pelipalaverilla. Voitto onnistuttiin kairaamaan 0-1 lukemin ja leiri saatiin päätettyä voittoon! Lauantai jatkui vielä joukkueen yhteisellä illanvietolla. Leiri oli pelien ja harjoitusten osalta hienosti päätetty. Otteluraportti: https://www.musansalama.fi/uutiset/27853/viron-leiri-paattyi-menestyksella
Päävalmentaja Ville Ulanen sekä hyökkääjä Matias Koskinen kommentoi leiriä seuraavasti:

"Leirin tarkoitus oli käydä läpi joukkueen kanssa pelitavallisia asioita, niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin osalta. Käytiin läpi erikoistilannevaihtoehdot, joita kaudella tullaan käyttämään sekä myös tutustua toisiimme hieman paremmin ja näin hitsautua viimeistäkin piirua myöden yhteen." – päävalmentaja Ville Ulanen kommentoi leiriä kokonaisuutena.

Kuten aiemmin mainittu joukkue pelasi kaksi kamppailua leirin aikana:

"Näissä kahdessa pelissä oli tarkoitus todentaa näitä asioita. Ennen ensimmäistä ottelua FC Levadian U21-joukkuetta vastaan oli käyty läpi hyökkäysvaihtoehtoja, kulmia sekä suoria vapareita. Pelissä näkyi näitä malleja, joten se palveli meitä hyvin. Sen jälkeen käytiin läpi puolustuspeliä sekä sivuvapareita. Toisessa pelissä nähtiin hyökkäämisen osalta samoja malleja sekä puolustamisen osalta opittuja ja sovittuja tilannekohtaisia tapoja. Toki asioita pitää vielä hioa, mutta se tarkoitus ja oletus joka tälle reissulle oli, toteutui mielestäni hyvin ja tästä saadaan varmasti potkua sarjan alkuun."

Ulle oli myös tyytyväinen Viron puitteisiin.

"Kaikki oli järjestetty moitteettomasti ja tällainen tapahtuma on varmasti mielessä jatkossakin."

Matias Koskinen oli hyvällä fiiliksellä viimeisin ottelun jälkeen.

"Erittäin hyvä fiilis! Hyviä treenejä takana, saatiin luotua joukkuehenkeä sekä taktisia kuvioita hiottua. Saatiin myös painettua pari hyvää peliä, ensimmäinen tasapeliin ja jälkimmäinen voittoon. Molemmissa peleissä hyvä esitys meiltä ja tapahtui paljon hyviä asioita, joita ollaan harjoiteltu ja mitä halutaan tuoda tulevaan kauteen. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti sarjan alkua." – Matias Koskinen kommentoi leiriä.

Edustuksella on vielä kaksi harjoituspeliä TPV:tä sekä FC Jazzia vastaan ennen Ykkösen alkua. Ykkösen kausi alkaa 27.4 vieraspelillä AC Kajaania vastaan.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat