Viron leiri päättyi menestyksellä
1.4.2019 9:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kohti sarjaa voitokkaasti.

Otteluraportti: FC Flora U21 - MuSa 0 - 1 (0 - 0) (Tallinnan leiri)

Tallinnan leirin viimeisessä pelissä MuSa kohtasi FC Floran reservijoukkueen, U21. U21-joukkue on toisena tällä hetkellä Esiliigassa (Viron toiseksi korkein sarjataso) kolmen pelin jälkeen.

MuSa jatkoi Flora-pelissä jo viime pelissä nähtyä hyvää peli-ilmettä. Se sai heti alusta alkaen luotua hyviä paikkoja ja pääsi ensimmäisellä puoliskolla jopa kahdesti koittamaan pilkulta maalintekoa. Floran maalivahti näytti hauista Juuso Rantalalle sekä Taiki Kagayama napaten molemmat pilkut ja ottaen vielä jälkimmäisessä tuplatorjunnan. Kagayama pääsi kuitenkin kuittamaan hetkeä myöhemmin tuon missatun pilkun, kun mies puttasi Aleksi Leppäsen hienosta syötöstä ensimmäisen osumansa MuSa-paidassa!

Toisella puoliskolla tunteet alkoivat hieman kuumentua puolin ja toisin, mutta ylilyöntejä ei nähty ja hyvä niin. Flora sai toisella jaksolla hieman enemmän juonesta kiinni, mutta MuSan maalilla pelannut Janne Järnstedt oli mies paikallaan maalissa ottaen muutaman erittäin tärkeän ja hienon torjunnan. MuSa piti johtonsa, otti tärkeän paluun voittojen tielle ja päätti Tallinnan leirinsä voittoon!

AVAUS:

#12 Janne Järnstedt (MV)

#18 Juuso Rantala

#6 Jussi Välilä

#21 Matias Sallila

#33 Aleksi Pöntinen

#9 Taiki Kagayama

#8 Jesse Junnila

#15 Joni Lämsä

#16 Aleksi Leppänen

#17 Arttu Virtanen

#32 Matias Koskinen

Vaihdosta tulleet pelaajat: #11 S-P Mäkelä, #10 Sami Rantala, #13 Santeri Tähkä, #5 Verneri Salminen

Edustuksella on vielä kaksi harjoituspeliä ennen kauden avausta, TPV Tampereella 13.4 sekä FC Jazz Porissa 18.4.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat