FCI Levadia- MuSa raportti
29.3.2019 11:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tasaista vääntöä Tallinnassa

Otteluraportti: FC Levadia U21 - MuSa 1-1 (0-0)

Tallinnan leirin toinen päivä ja ensimmäinen pelipäivä! Edustus kohtasi torstaina FC Levadian U21-joukkueen Maarjamäen Staadionilla. Joukkueella oli allaan kahdet treenit Tallinnassa ennen peliä, keskiviikkona sekä pelipäivän aamutreenit torstaina.

Vastustaja FC Levadia U21 pelaa Viron toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (Esiliga) ja on ollut siellä kärkijoukkueita. Kuitenkin koska edustusjoukkue FCI Levadia pelaa pääsarjatasolla, sääntöjen vuoksi U21-joukkue ei voi nousta samaan sarjaan.

Ottelu oli MuSalla hyvin hallussaan läpi pelin. Heti ottelun alussa saatiin pelin juonesta kiinni ja rakenneltua hyviä hyökkäyksiä, jotka johtivat maalipaikkoihin. Ensimmäisen puoliskon ehkä paras paikka nähtiin puolen tunnin pelaamisen jälkeen, kun Verneri Salminen antoi hienon syötön Aleksi Leppäselle, joka pääsi boksin sisään laukomaan hyvältä tontilta, mutta Levadian onneksi pallo kilahti tolppaan. Puolustus sai hyvin pidettyä Levadian hyökkäyksen kurissa ja vaarallisille paikoille he eivät päässeet. Ensimmäinen puolisko oli maaliton.

Toisella puoliskolla ottelun ensimmäinen maali nähtiin tunnin jälkeen, kun Santeri Tähkä onnistui hienosti karkaamaan Levadia-puolustukselta ja laittoi komeasti pallon oikeaan alakulmaan ohi Levadia-maalivahdin. Levadia kuitenkin kuittasi tämän noin kymmenen minuutin päästä 71.minuutilla, kun Mikkelssonin torjunnasta kimmonnut pallo tuli suoraan Levadia-hyökkääjälle, joka laukoi boksin ulkopuolelta pallon maaliin. Tämä myös jäi ottelun viimeiseksi maaliksi, vieraiden paikoista huolimatta.

"Hyvä vauhdikas peli, jossa saatiin toteutettua pelillisesti niitä asioita, joita täällä ollaan harjoiteltu hyökkäämisen osalta. Lopputulos 1-1 olisi voinut olla parempikin, meillä oli monta maalipaikkaa, mutta vastustaja pelasi myös uhrautuvasti estäen viime hetkillä maalin syntymisen. Peli-ilmeeseen olen tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa kohti perjantaita ja puolustuspelin kehittämiseen. Lauantaina sitten pelataan taas."

- Päävalmentaja Ville Ulanen

Kiitoksia paikalle saapuneille MuSa-kannattajille!

Avauskokoonpano:

#52 Tomi Mikkelsson

#7 A-P Pihlainen (C)

#6 Jussi Välilä

#21 Matias Sallila

#5 Verneri Salminen (#8 Jesse Junnila)

#18 Juuso Rantala (#15 Joni Lämsä)

#9 Taiki Kagayama

#16 Aleksi Leppänen

#33 Aleksi Pöntinen (#17 Arttu Virtanen)

#10 Sami Rantala

#32 Matias Koskinen (#13 Santeri Tähkä)

Leiri jatkuu perjantaina kaksilla harjoituksilla ja viimeinen peli lauantaina FC Floran U21-joukkuetta vastaan klo 16 Sportland Areenalla.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat