MuSa-FC Jazz, raportti
22.3.2019 17:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jazz onnistui maalinteossa lauantaina

23.3.2019 - MuSa - FC Jazz 0 - 1 (0 - 0)

Paikallisvastustajat MuSa ja FC Jazz kohtasivat tuulisena lauantaina harjoituspelin merkeissä. Tuuli oli kova ja se vaikutti peliin jonkin verran. Isäntäjoukkue MuSa sai otteluun mieluisan uutisen, kun maalivahti Tomi Mikkelsson teki paluun maalille loukkaantumisen jälkeen. Viime kerran mies oli maalilla syksyllä nousukarsintaottelussa GBK:ta vastaan.

Ensimmäinen puolisko oli varsin tasainen, joskin MuSa oli hieman niskan päällä. Se sai luotua vieraita enemmän paikkoja ja erityisesti erikoistilanteiden kautta tuli vaarallisimmat maalipaikat. Jazzkin sai pidettyä palloa, mutta hyville maalipaikoille he eivät päässeet, siitä piti huolen MuSa-puolustus. Ensimmäinen puolisko oli maaliton.

Toisella puoliskolla noin tunnin pelin jälkeen MuSa Taiki Kagayaman johdolla pääsi muutaman kerran loistaville paikoille, mutta Jazzin onneksi tolpat ja yli menneet laukaukset pelastivat vieraat takaiskuilta. Noin 70.minuutilla MuSaa viime vuodet edustanut Kourouma Fatoghoma katkaisi hienosti MuSan hyökkäyksen ja syötti Eero Lehtiselle, joka laukoi pallon tarkasti alakulmaan parin harhautuksen jälkeen. Tämän jälkeen MuSa sai vielä pari kelpo paikkaa, mutta maaliin saakka palloa ei tänään saatu. Näillä 0-1 lukemilla Jazz vei kamppailun nimiinsä.

Isäntien pirteimpiä oli vielä testillä oleva Taiki Kagayama, joka aktiivisella pelillään ja haastoillaan pääsi paikoille ja oli täten mustavalkoisten parhaimpia.

Porin Derby nähdään vielä viimeisen kerran ennen Ykkösen kauden alkua torstaina 18.4. Silloinkin paikkana UK tekonurmi.

Edustuksen seuraavana agendana on ensi viikon keskiviikkona alkava leiri Tallinnassa

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat