MuSa 09 pojille kultaa Länsi-Suomi turnauksessa
27.1.2019 20:55 Uutiset / E10-pojat

E10 pojille kultaa Raumalla.

E10 pojille Kultaa Länsi-Suomi Turnauksesta


Lauantaina 26.1 pelattiin Raumalla turnaus joka toi yhteen Läntisen Suomen kovimmat 2009 vuonna syntyneiden poikien jalkapallojoukkueet.

2009 syntyneiden eli E10 poikien sarja pelattiin kahdessa lohkossa niin että kaikille tuli 5kpl 25min peliä.

Musa aloitti pelinsä 0-0 tasapelillä Turun Palloseuraa vastaan. MuSa ei saanut palloa vastustajan verkkoon useista maalipaikoista huolimatta.

Seuraavana vastaan asettui Turun Inter. Musa ei ollut onnistunut voittamaan Interiä kertaakaan näissä 8vs8 kutsuturnauksissa. Tällä kertaa MuSa aloitti maalinteon Luukas Heikkilän maalilla heti alkuminuuteilla. Toista maalia tarjottiin, kun Eeli Lemström syötti laidasta Heikkilälle rankkarirajan tuntumaan keskelle, mutta laukaus ylärimaan. Inter sai omat maalipaikkansa lähinnä erikoistilanteista, mutta Luukas Weckström maalilla ei ollut yllätettävissä.

Kolmas peli, Vaasan Palloseuraa vastaan oli Musan hallintaa. Ottelu päättyi 4-0. Maalit: Selivaara x2, Heikkilä 1 ja Lemström 1.

MuSan voitettua lohkonsa semifinaali pelattiin B lohkon kakkosta vastaan, joka tällä kertaa oli HJK Akatemia. Musa aloitti väkevästi siirtymällä 1-0 johtoon Heikkilän maalilla 10 peliminuutin kohdalla. HJK tuli tasoihin vain minuutin kuluttua tapahtuneesta, kun kulmatilanteessa miesvartiointi petti ja pallo puskettin MuSan maaliin. HJK pääsi vielä lähelle johtomaalia saamalla pallon ylärimaan vapaapotkusta. Musa vei kuitenkin ottelun, kun Heikkilä osui toistamiseen.

Pronssimitalin kohtalon ratkaisivat Åbo IFK ja HJK Akatemia. Pronssi ottelussa Åbo oli parempi maalein 1-0.

Finaalissa MuSa kohtasi Interin uudelleen.Latautunut Musa ei jättänyt Interille mitään mahdollisuuksia. 3-0 lopputulos koko joukkueen upealla suorituksella kantoi pojat voittoon. Maalintekijöinä Heikkilä x 2 ja Selivaara x 1.

Joukkueemme arvoikkaimpana pelaajana palkittiin topparin tonttia hoitanut Eino Särkinen. Luukas Heikkilä palkittiin koko sarjan parhaana kenttäpelaajana.

Yhteenvetona MuSa voitti kovan turnauksen turnauksen maalierolla 10-1. Pojat toteuttivat pelisuunnitelmaa kurinalaisesti ja hoitivat homman kotiin pitkästä ja raskaasta päivästä huolimatta. Joukkeen puolustuspelaaminen oli omaa luokkaansa. Viisi ottelua Suomen kovimpia juniorijoukkueita vastaan ja vain yksi päästetty maali on upea suoritus!


Voittava tiimi: Keskellä: Eeli Lemström, Luukas Vaarapuro, Konsta Rantanen, Risto-Oskari Männistö, Måns Selivaara, Aapeli Mälkki, Christian Merimaa ja Aarre Träskelin, Alarivi: Eino Särkinen, Luukas Heikkilä, Niilo Luoma ja Luukas Weckström. Takana Mikko Heikkilä.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat