Suomen Cup käynnistyi tasapelillä
27.1.2019 9:12 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Otteluraportti

MuSa - FF Jaro 1-1 (0-1) - Suomen Cupin avauksessa pisteet tasan

Ykköseen valmistautuvat Musan Salama ja FF Jaro kohtasivat lauantaina Suomen Cupin avauskierroksella Karhuhallissa. .

FF Jaro aloitti pelin väkevästi ja antoikin heti kotijoukkueelle kylmää vettä niskaan, kun se siirtyi jo ensimmäisillä minuuteilla johtoon. Jaron #4 Milosavljevic puski komeasti keskityksen maaliin ohi MuSa-maalivahti Janne Järnstedtin. Kotijoukkue oli ensimmäisen puoliskon alussa selvästi hieman hermostunut ja vierasjoukkue puski voimakkaasti päälle. Noin puolen tunnin pelaamisen jälkeen Jaro oli siirtyä jo 2-0 johtoon, mutta Jussi Välilä pelasti pallon maaliviivalta. Kotijoukkue MuSa pääsi pelin edetessä paremmin ja paremmin peliin kiinni, alkoi pitämään enemmän palloa ja luomaan paikkoja myös Jaron maalille. Tauolle mentiin lukemissa 0-1.

Pelin toinen puolikas oli isänniltä hyvä. Joukkue jatkoi toisella puolikkaalla jo ensimmäisellä nähtyä noususuhdanteista peliä. Se tuotti tulosta 65.minuutilla, kun vaihdosta tullut Waltteri Riihimäki puski pelin tasoihin ja huudatti ilahduttavan runsaslukuista kotiyleisöä(521)! S-P Mäkelä antoi keskityksen kulmasta Verneri Salmiselle, joka tarjoili pallon Riihimäelle, jolla oli helppo työ puskea pallo maaliin. Molemmilla oli tämän jälkeen paikkansa, mutta oikeutetusti tasalukemiin 1-1 päädyttiin, kun tuomari vihelsi pilliinsä loppuvihellyksen merkiksi.

Yleisöä oli paikalla komeasti 521, Musan Salama kiittää myös FF Jaron kannattajia hyvästä tunnelman luomisesta halliin.

MuSa jatkaa Cup-taivaltaan seuraavaksi 10.helmikuuta, silloin MYPA:n vieraana Myllykoskella. Muista tilata Ruutu MuSan tunnuksella SC19MUSA, niin pysyt MuSan matkassa myös Cupin vieraspeleissä!

Seuraava kotipeli puolestaan 15.helmikuuta FC Hakaa vastaan klo 18.30 ja paikkana Karhuhalli!

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat