Cup-kenraalissa kaatui ToVe
21.1.2019 8:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ToVe-MuSa 1-8

Otteluraportti: ToVe - MuSa 1-8 (0-5) - voitolla kohti Suomen Cupia

Kolmosen kauteen valmistautuva Toejoen Veikot ja Ykköseen valmistautuva Musan Salama kohtasivat lauantaina viimeisen kerran tällä kaudella. Pelin alku viivästyi päivällä tulleen lumen takia. Kenttämies ehti onneksi kolaamaan kentän ennen peliä, ja näin peli

saatiin pelattua ja molemmille hyvä harjoitus aikaiseksi.

Peli oli vahvasti MuSan hallinnassa alusta loppuun saakka, siitä numerotkin jo kertovat. MuSa otti pelin haltuun jo heti alussa ja iskikin nopeasti kolme maalia taululle. Ensimmäisestä maalista vastasi Matias Sallila ja testillä oleva Aleksi Pöntinen kahdesta seuraavasta. Ensimmäisellä puoliskolla MuSa iski vielä kahdesti, ToVe:n puolustajan omalla maalilla ja aivan juuri ennen taukoa Matias Sallila iski illan toisellaan lukemiksi 0-5.

MuSan hallinta jatkui myös toisella puoliskolla. ToVe onnistui kuitenkin kaventamaan lukemiksi 1-5 Sami Kirvesmäen komealla laukauksella. Noin 20.minuuttia tästä ja Jussi Välilä puski MuSan jo 6-1 edelle. Tämän jälkeen MuSa jatkoi maalitehtailua vielä kahdella osumalla, Aleksi Leppänen sekä Sami Rantala rangaistuspotkusta lisäsivät MuSan johdon lukemiin 1-8. Näihin lukemiin myös jäätiin. MuSa suoritti yhteensä seitsemän vaihtoa, jolloin kaikki saivat peliaikaa. Muun muassa A-P Pihlainen ja Jussi Välilä puolustuksesta pelasivat koko 90.minuuttia.

Päävalmentaja Ulanen kommentoi peliä seuraavasti:

"Ottelun ensimmäinen puoliaika oli meiltä mainio ja nähtiin niitä asioita joita oltiin harjoiteltu edeltävät viikot. Hyökkäyspelaamisessa saatiin hyvin auki peliä avaamisvaiheessa ja päästiin etenemään suunnitellusti. Maalit olivat hienoja osoituksia joukkuepelistä. Toisella puoliajalla tehtiin yhteensä 7 vaihtoa ja näin kaikille peliaikaa. Toisella puoliajalla päästiin myös useisiin paikkoihin muttei viimeistelty yhtä tehokkaasti kuin ensimmäisellä. Kulmapotkuja saatiin toistakymmentä ja myös siitä onnistuttiin tekemään maali. Onnistuttiin siis laajalla rintamalla ja iloinen sitoutumisesta pelitapaan vaikka uusia pelaajia on useita ja se ottaa aina aikansa uuden opettelu.
"Puolustuspelin osalta pystytään vielä parantamaan ja selkeyttämään sitä."

Testipelaajista nousi kaksi nimeä esille:
"Testimiehistä Aleksi Pöntinen oli hyvä tehden kaksi maaliakin. Ali Aitbenzanzoun onnistui myös tasapainoiseen esitykseen."
"Tästä käännetään katseet kohti Suomen Cupia ja jatketaan oman pelin hiomista."

Ensi viikon lauantaina 26.1 MuSa aloittaa taipaleensa Suomen Cupin osalta, kun FF Jaro tulee Poriin vierailulle. Peli alkaa Karhuhallissa klo 18. Liput portilta 10€, kausikortilla ilmainen sisäänpääsy! Tervetuloa kannustamaan MuSa voittoon!


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat