Suomen Cupin kenraaliharjoitus lauantaina
18.1.2019 9:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Musa pelaa lauantaina

ToVe-otteluennakko: kenraali ennen Suomen Cupin alkua

Lauantaina MuSa ja ToVe ottavat mittaa toisistaan Urheilukeskuksen tekonurmella klo 17 alkaen. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran joulukuussa, silloin myöskin harjoituspelin muodossa, minkä MuSa vei nimiinsä lukemin 3-0. Maaleista vastasivat tuolloin Genc Kovaqi kahdesti (ei enää mukana ringissä) sekä Santeri Tähkä.

ToVe:lle lauantain peli on kolmas tällä kaudella. Tammikuun alussa se kohtasi Kakkoseen valmistautuvan FC Jazzin, josta voitto lähti lukemin 1-3.

Päävalmentaja Ulasen kommentit tulevasta ToVe-ottelusta:

"Hienoa että ToVelta löytyi kalenterista tilaa pelille. Saadaan ennen Cupin matsia pelituntumaa alle, se on tärkeää. ToVe kohdattiin joulukuussa oikeastaan pelkin testimiehin, joten nyt päästään totuudenmukaisempaan kuvaan joukkuepelistä ja pelaajista."

"Oma puolustuspelaaminen ja hyökkäyspelaaminen ovat olleet teemoina pari viikkoa, joten niihin opeteltuja asioita olisi hyvä nähdä lauantain pelissä. Pelikuorma tulee harvalla olemaan tässä pelissä vielä 90 minuuttia, joten sitäkin kautta moni pääsee näyttämään osaamistaan. ToVe voitti viimeviikolla Jazzin 3-1 ja osoitti myös olevansa oikealla tiellä joukkuepelaamisen suhteen."

Peliin on vapaa pääsy, tervetuloa!

---------------

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa!

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa. Järnstedt liittyy edustuksen maalivahtiringin mukaan yksivuotisella sopimuksella. Viime kaudella ToVea edustanut 25-vuotias Järnstedt nähtiin itse asiassa MuSan maalilla kahdessa Kakkosen pelissä lainalla, kun Mikkelsson oli poissa loukkaantumisen takia. Mies pelasikin erinomaisesti pitäen maalinsa puhtaana molemmissa peleissä.

Santeri Tähkä puolestaan liittyy seuraan kolmevuotisella sopimuksella. 2003 syntynyt Tähkä on Karhufutiksen kasvatti ja avasi maalitilinsä Musan riveissä jo joulukuun harjoituspeleissä.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat