Kari Löytökorpi seuran uusi toiminnanjohtaja, Seppo Wallinista myyntipäällikkö
21.12.2018 13:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kari Löytökorpi on Musan Salaman uusi toiminnanjohtaja

Musan Salaman uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 41-vuotias Kari Löytökorpi. Pesäpallon parissa pitkään eri rooleissa toiminut Löytökorpi tuntee myös porilaisen jalkapallon kuviot hyvin. Koulutukseltaan Löytökorpi on fysioterapeutti (YAMK) ja hän toiminut viimeiset vuodet yrittäjänä.

- Käynnistimme rekrytoinnin melko pian, kun saimme tietää nykyistä toiminnanjohtajaa koskevista uutisista. Saimme erittäin hyviä hakemuksia, joiden joukosta pääsimme valitsemaan seuran tilanteeseen parhaiten sopivan henkilön. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Löytökorven kaltaisen moniosaajan seuraamme, summaa Musan Salaman puheenjohtaja Mikko-Tapio Mattila.

Seura käynnisti rekrytoinnin toiminnanjohtajaksi, kun kahden viime vuoden ajan seuraa luotsannut Petteri Lahti valittiin virkaan Porin kaupungin organisatiossa. Edustusjoukkueen sarjanousun myötä päätettiin panostaa myös seuran myyntiorganisaatioon, joten toiminnanjohtajarekrytoinnin yhteydessä haettiin samalla myyntipäällikköä seuraan.

Myyntipäällikön tehtävään tuli myös useita erinomaisia hakijoita. Tehtävään valittiin lopulta pitkän kokemuksen eri aloilta omaava Seppo Wallin. Sekä Löytökorpi että Wallin aloittavat tehtävissään vuoden 2019 alusta.

Musan Salama kiittää Petteri Lahtea seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa onnea tulevaan!


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat