MUSAN SALAMAN NAPPULAFUTIS TULEE TAAS!
16.12.2017 0:17 Uutiset / Nappulat

Taas pääsee pelaamaan nappulafutista huippuseurassa vuonna 2019!

Löytyykö kotoasi vuosina 2013-2016 syntynyt tyttö tai poika, joka haluaa jalkapallosta vauhdikkaan harrastuksen? Musan Salaman huippusuosittu Prisma-nappulafutis on täällä taas, entistä laadukkaampana. Toivotamme uudet pelaajat sekä jo aiemmin mukana olleet kuningaspelin pariin!

Opettelemma nappulafutiksessa futiksen alkeita, kuten kuljettamista, laukaisua ja pelaamista sekä monipuolisesti myös perusmotorisia taitoja, jotka ovat tärkeitä juuri tässä iässä. Innostumme liikunnasta ja jalkapallosta - aloitamme toivon mukaan elämän mittaisen harrastuksen!

Harjoitukset järjestetään talvikaudella (1.1.-30.4. ja 1.10.-31.12.) kerran viikossa pääasiassa lauantaisin Porin suomalaisen yhteislyseon koulun salissa (muutokset mahdollisia ja maaliskuu jossain muualla) sekä kesäkaudella (1.5.-30.9.) kahdesti viikossa lauantaisin Musan kentällä ja arki-iltana Päärnäisten puistossa. Vanhin, vuonna 2013 syntyneiden ikäluokka harjoittelee jo ikäluokkatoimintaan siirtymistä osallistumalla kesän aikana 6-8 turnaukseen. Nuorimmat pelurit pääsevät myös pelaamaan ensimmäiset ottelunsa kahdessa turnauksessa kesän aikana.

Nappulafutiksen kausimaksu on suuruudeltaan 160€ ja maksu sisältää perustoiminnan (harjoitukset ja turnaukset) lisäksi pelipaidan, Pelipassin sekä vakuutuksen. Kausimaksun voi halutessaan maksaa myös kahdessa osassa.

Ilmoittautumislinkki: https://www.musansalama.fi/jalkapallo/joukkueet/43...

Ennen kausimaksun maksamista on mahdollista käydä pari kertaa tutustumassa toimintaan!

Ilmoita pikkupelurisi mukaan jo tänään. Nähdään treeneissä!


LISÄTIETOA:

Siiri Lilja
Nappulavastaava
Musan Salama ry
p. 0440 197 896
siiri.lilja@musansalama.fi


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat