D-tytöillä onnistunut turnaus Kouvolassa
27.5.2018 16:49 Uutiset / D-tytöt

D-tytöt Kouvolassa

D-tytöt viettivät Toukokuun viimeistä viikonloppua Kouvolassa Tykkimäkiturnauksessa. Turnauksessa osallistuttiin D12-tyttöjen sarjaan, jossa pelasi kaiken kaikkiaan kahdeksan joukkuetta.

Matkaan lähdettiin perjantaina 14 pelaajan sekä neljän toimihenkilön voimin. Kouvolaan saavuttiin illalla ja ensimmäiset pelit pelattiin lauantai aamuna. Lauantaina pelattiin alkulohkon pelit, joita oli kaiken kaikkiaan kolme. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli KJS, jonka kanssa pisteet tasattiin lopputuloksella 3-3. Toisessa pelissä päästiin jo voittojen makuun, kun HyPS kaatui lukemin 4-2. Myös kolmannesta pelistä irtosi täydet kolme pistettä, kun Tervakosken Pato kaadettiin lukemin 4-1. Tytöt sijoittuivat lohkonsa toiseksi, joten sunnuntaina jatkettiin pelaamista turnauksen sijoista 1-4.

Lauantain pelien jälkeen päästiin viettämään yhteistä aikaa Tykkimäen huvipuistoon, joka kuului osaksi turnauksen ohjelmaa. Huvipuistossa vaihdettiin vapaalle ja tytöt pääsivät testaamaan mitä hurjimpia laitteita, joista lempilaitteiksi valikoituivat Trombi sekä Vesiliukumäki. Huvipuistosta suunnattiin takaisin koululle, jossa katsottiin vielä yhdessä muiden koulussa majoittuneiden joukkueiden kanssa Mestareiden Liigan finaalia rennolla hengellä.

Sunnuntaina oli edessä sijoituspelit sijoista 1-4. Vastassa oli lauantaita hieman kovempia joukkueita ja pelit olivatkin tasaisia. Ensimmäinen peli pelattiin FC Herttaa vastaan ja tuloksena viime hetken 3-4 tappio. Toisessa pelissä kohdattiin uudestaan KJS, joka oli tasaisen väännön jälkeen parempi lukemin 2-1. Sunnuntain kolmannessa pelissä vastassa oli FC FJ Porvoosta ja lopputulos tasaisesta ottelusta oli oikeutetusti 3-3. Tytöt sijoittuivat sarjassaan neljänneksi.

Turnaus oli kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma, johon sisältyi tasaisia ja hyviä otteluita sekä yhteistä vapaa-aikaa joukkueen kesken. Valmennusta ilahdutti erityisesti se, miten tyttöjen pelaaminen parani peli peliltä ja se, että harjoiteltuja asioita näkyi tyttöjen pelaamisessa. Turnauksessa nähtiin paljon onnistumisia sekä onnistujia. Tytöillä oli hauskaa ja kivaksi koettiin erityisesti pelaaminen sekä vierailu huvipuistossa. Viikonlopun turnaukselle annettiinkin arvosanaksi ”ihan viis kautta viis”.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat