Musan Salaman seuraorganisaatioon muutoksia
17.11.2018 23:52 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuran organisaatiota päivitetään uuden toiminnanjohtajan rekrytoimisen yhteydessä

Useat ovat jo varmasti lukeneet mediasta, että seuran toiminnanjohtaja Petteri Lahti tuli syksyn päätteeksi valituksi Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön päällikön virkaan. Tämä aiheuttaa luonnollisesti tilanteen, missä seuran tulee pohtia, miten toiminnanjohtajan tehtävät hoidetaan jatkossa. Muuttuva tilanne tarjoaa samalla mahdollisuuden pohtia, minkälaisella organisaatiolla seura jatkaa kohtia tulevaa. Edustusjoukkueen nousu Ykköseen kauden päätteeksi sekä seuran syksyn aikana työstetyn ja lähiaikoina julkistettavan strategian mukaiset, junioritoimintaa koskevat painopisteet luovat yhdessä todella hienon lähtökohdan seuran kehittymiselle.

Seuran hallitus perusti työryhmän pohtimaan tulevaa organisaatiota. Työryhmän esityksen pohjalta seura päätti käynnistää rekrytoinnin kahteen työtehtävään. Toiminnanjohtajan lisäksi seura hakee myyntipäällikköä päätoimiseen tehtävään. Rekrytointi-ilmoitukset julkaistaan sunnuntaina 18.11. ilmestyvässä Satakunnan Kansassa.

Kahden nyt avattavan haun lisäksi seura suunnittelee yhden oletuksena puolipäiväisen toimen perustamista nykyisiä resursseja yhdistelemällä. Ajatuksena on mahdollistaa sekä toiminnanjohtajan että myyntipäällikön tehtävien menestyksekäs hoitaminen irrottamalla tietyt toimistopalveluihin kuuluvat tehtävät omaksi toimenkuvakseen. Tähän tehtävään liittyvistä yksityiskohdista tiedotetaan asioiden tarkennuttua.

Toiminnanjohtajana nyt toimiva Lahti aloittaa uudessa tehtävässään vuodenvaihteessa. Viestikapulan vaihto tapahtuu joulukuun aikana ja seuralla on olemassa suunnitelma siihen, että vaihdos tapahtuu mahdollisimman sujuvasti.

REKRYTOINTI-ILMOITUS

MUSAN SALAMA ETSII

TOIMINNANJOHTAJAA
Toiminnanjohtaja vastaa Musan Salaman seuratoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toiminnanjohtaja tekee tiiviistä yhteistyötä seuran kaikkien joukkueiden kanssa ja tehtävään kuuluu myös laaja-alaisen tukiverkoston ylläpito- ja kehitystehtävät. Työpaikka sijaitsee Porissa.

Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on hyvä ymmärrys kehittyvän jalkapalloseuran toiminnasta ja kyky johtaa tulosvastuullisesti seuran taloutta. Omaat esimieskokemusta ja sinulla on halu kehittää kokonaisvaltaisesti seuran toimintaa yhdessä johtokunnan ja valmennuspäällikön kanssa. Eduksi luetaan soveltuva amk-tutkinto tai muu soveltuva koulutus, hyvät atk-taidot sekä englannin kielen taito.

Toiminnanjohtajan tehtävät:

- Musan Salaman seuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen seuran uuden strategiaan mukaan
- Seuran palkatun henkilöstön esimiestehtävät
- Kokonaistalouden johtaminen sekä budjetointi ja raportointi
- Myynnin johtaminen ja koordinointi sekä asiakassuhteiden ylläpito
- Vastuu seuran ulkoisesta ja sisäistä viestinnästä
- Yhteiskunta- ja yrityssuhteiden kehittäminen
- Seurassa toimivien vapaaehtoistekijöiden organisaation ylläpito ja kehittäminen
- Ottelu- ja muiden seuratapahtumien johtaminen ja kehittäminen
- Yhteistyö muiden seurojen kanssa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
Musan Salaman seuratoiminnan kasvaessa ja toimintavolyymin lisääntyessä haemme myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on itsenäinen myynninedistämistehtävä. Tehtävä on uusi ja työpaikka sijaitsee Porissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää tehtävää yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Tarjoamme tehtävään takuupalkan sekä hyvän lisäansaintamahdollisuuden tehdyn taloudellisen tuloksen mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja -tapoihin. Odotamme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja positiivista asennetta sekä ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta. Sinulla on halua tehdä tulosta ja omaat ennakkoluulottoman asenteen. Tämä tehtävä mahdollistaa laadukkaan seuratoiminnan ylläpitämisen ja kehittämisen. Haethan tehtävää mikäli itsenäinen ja itseohjautuva myyntityö kiinnostaa sinua.

Myyntipäällikön tehtävät:

- Tuloksellinen ja aktiivinen seuratuotteiden markkinointi ja myynti
- Olemassa olevien tukijoiden ja yhteistyökumppanien suhteiden ylläpito sekä uusien kumppanuuksien hankinta
- Kaikkien ottelu- ja muiden seuratapahtumien kehittäminen ja niiden markkinoinnin edistäminen
- Pääsylippu-, kioski- ja fanituotteiden myynnin organisointi ja kehittäminen

Lisätietoa tehtävistä antaa ensisijaisesti toiminnanjohtaja Petteri Lahti, p. 044 750 7762 sekä johtokunnan jäsen Seppo Wallin, p. 0500 722 823

Lähetä vapaamuotoinen hakemus hakemaasi tehtävään ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 28.11.2018 mennessä osoitteeseen hrsata.fi/avoimet-tyopaikat. Lomakkeeseen pääset suoraan myös TÄSTÄ LINKISTÄ

Rekrytoinnista vastaa HR Sata Henkilöstötalo


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat