Kauden 2019 kausikortit nyt myynnissä - osta omasi heti!
4.11.2018 15:12 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ensi kesän kausikortit Musan Salaman Ykkösen peleihin myynnissä nyt! Hyödynnä myös kausareihin yhdistetyt kannatustuotetarjoukset ja tunnusta väriä!

Musan Salaman edustusjoukkue pelaa tulevana kesänä Miesten Ykköstä. Kauden 2019 kausikortit ovat myynnissä nyt. Osta omasi todella edulliseen kampanjahintaan heti. Tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti. Kausikortin yhteydeteen on rakennettu myös edullisia tarjouspaketteja, isänpäivälahjaksi tai pukinkonttiin. Pori on mustavalkoinen, joten väriä pitää tunnustaa niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Kausikorttien tarjouskampanjan tavoitteena on myydä 1000 kausikorttia ensi kesäksi ja huolehtia näin, että tunnelma MuSan otteluissa on katossa viime kesän tapaan. Haasta mukaan naapurisi, työkaverisi, tuttavasi, sukulaisesi tai ihan kenet vain. Päättyneen kauden yleisökeskiarvo oli lopulta Kakkosen pelien osalta 629 katsojaa/ottelu. Kasvua edelliskauteen oli n. 25% (ka. 2017 502 katsojaa). Nostetaan yhdessä kauden yleisökeskiarvo nelinumeroiseksi ja huolehditaan, että tunnelma on katossa jokaisessa ottelussa.

KAUSIKORTTIEN HINNOITTELU KAUDELLA 2019

peruskausikortti 80€, tarjoushinta vuoden 2018 loppuun asti 49€
VIP-kausikortti 120€, tarjoushinta vuoden 2018 loppuun asti 89€ (VIP-kortti sisältää kahvin ja makkaran ottelussa)

KANNATTUSTUOTTEIDEN HINNOITTELU YHDESSÄ KAUSIKORTTIEN KANSSA

kausikortti + tupsupipo 70€ (kampanjahinta)
kausikortti + ”Me ollaan MuSa”-muki 60€ (kampanjahinta)

kausikortti VIP (sis. makkaran ja kahvin) + tupsupipo 110€ (kampanjahinta)
kausikortti VIP (sis. makkaran ja kahvin) + ”Me ollaan MuSa”-muki 100€ (kampanjahinta)

kausikortti + tupsupipo + ”Me ollaan MuSa”-muki 80€ (kampanjahinta)
kausikortti VIP (sis. makkaran ja kahvin) + tupsupipo + ”Me ollaan MuSa”-muki 120€ (kampanjahinta)
"Me ollaan MuSa"-muki ja Musan Salama-tupsupipo yhdessä 35€

”Me ollaan MuSa”-muki erikseen 15€/kpl
Musan Salama-tupsupipo erikseen 24€/kpl

Näiden tuotteiden hinta on ilman postitusta (nouto toimistolta, os. Rinteentie 1, 28610 Pori).

Postikulut:
- pelkkä kausikortti +2€
- muki ja/tai pipo mukana lähetyksessä + 12€

VERKKOMAKSU

Voit maksaa tilauksesi kätevästi verkkomaksulla tekemällä tilauksesi TÄMÄN LINKIN KAUTTA

Kausikorttien ja muiden tuotteiden tilaaminen on mahdollista suorittamalla maksu yllä olevan verkkomaksulinkin kautta ja noutamalla tuotteet seuran toimistolta.

HUOM!
Voit maksaa verkkomaksulla ainoastaan noudettavat tuotteet. Mikäli tilaat useampia tuotteita, teknisestä toteutuksesta johtuen jokainen tuote on tilattava omalla lomakkeellaan ja maksettava erikseen (1 x kausikortti tai 1 x kausikortti+pipo/muki-paketti).


LASKULLA MAKSETTAVAT TUOTTEET

Postitse toimitettavat tuotteet tilataan TÄSTÄ LINKISTÄ löytyvällä lomakkeella ja maksu tapahtuu laskulla. Laskulla on mahdollista tilata kerralla useampia kausikortteja tai kauskortti/kannatustuotepaketteja.


TUOTTEIDEN NOUTAMINEN

Sekä kausikortit että pipot on noudettavissa. Tuotteet noudetaan seuran toimistotiloista osoitteesta Rinteentie 1. Toimisto on avoinna klo 10-14. Voit sopia erillisestä noudosta soittamalla numeroon 0400 614 990 (Ilkka Salonen).

Tuotteita ja kausikortteja voit ostaa myös puhelimitse, soittamalla tai lähettämällä viestin p. 044 558 8041 (Olli Välimäki).
   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat