Joni Lämsä ja Jesse Junnila nähdään myös ensi kaudella Salama-paidassa
2.11.2018 16:28 Uutiset / Edustus

Joni Lämsä (Matias Koskisen reppuselässä) ja Jesse Junnila (oik.) pukeutuvat MuSa-paitaan myös tulevalla kaudella

Keskikentän pohjalla viihtyvät Joni Lämsä (21) ja Jesse Junnila (28) ovat Musan Salaman tuoreimmat sopimuspelaajat. Keväällä Oulusta Poriin siirtynyt Lämsä sekä jo pitkään MuSan riveissä viihtynyt Junnnila ovat taitavia ja työteliäitä pelaajia, jotka nauttivat kamppailemisesta. Nämä ominaisuudet tekevät kummastakin joukkueen runkopelaajia myös tulevalla kaudella Ykkösessä.

Tammikuussa 22 vuotta täyttävä Lämsä on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata yhden kokonaisen kauden Ykköstä. Mies merkkautti kaudella 2017 OPS:n paidassa nimiinsä 21 ottelua sekä yhden maalin. Päättyneellä kaudella Lämsä nousi MuSan paidassa joukkueen avainpelaajien joukkoon, pelaten kauden aikana yhteensä 21 ottelua, Ykkösen nousukarsintapelit mukaan lukien.

- Lämsä liittyi joukkueen vahvuuteen juuri kauden kynnyksellä ja osoitti heti olevansa selkeä vahvistus. Miehen työmäärä ottelusta toiseen on ihailtavalla tasolla. Taidoiltaan ja pelirohkeudeltaan Lämsä tulee pärjäämään ensi kaudella myös Ykkösessä. Hän on yksi niitä pelaajiamme, jolla on kokemusta Ykkösen vaatimuksista. Miehen kehityskäyrä näyttää vahvasti ylöspäin, summaa MuSan valmentaja Ville Ulanen.

- Olen viihtynyt joukkueessa todella hyvin. Tiivis joukkuehenki ja tekemisen meininki arjessa tekivät minuun sellaisen vaikutuksen, että päätös jatkaa joukkueessa oli helppo. Pelipaikka keskikentän pohjalla oli minulle uusi, mutta se alkoi nopeasti tuntua omalta. Siinä pääsee vääntämään ja taistelemaan, mistä nautin pelaamisessa. Nousin mielestäni kauden aikana joukkueen avainpelaajien joukkoon ja tästä on hieno jatka kohti ensi kautta, kommentoi Lämsä.

Jesse Junnila on edustanut Musan Salamaa jo neljä kautta. Mies on ollut tärkeässä roolissa joukkueen keskikentällä koko tuon ajan. Päättyneellä kaudella Junnila oli kesällä pienten vaivojen myötä sivussa osan kaudesta, mutta kuntoutui sopivasti syksyn ratkaisupelien alla. Junnila oli Lämsän tavoin yksi sarjanousun ratkaisseen rangaistuspotkukilpailun onnistujista.

- Junnila ollut jo useamman vuoden joukkueen kantavia pelaajia. Valinta kapteenistoon täksi kaudeksi kertoo miehen asemasta ja roolista joukkueessa. Junnila on pelannut Kakkosta tosi pitkään, joten tuleva kausi Ykkösessä on hieno mahdollisuus erinomaiselle pelaajalle. Junnilan arvo joukkueelle näkyy myös pelin ohjaamisessa, missä hän on erittäin hyvä. Näen, että Ykkönen sopii taktisempana sarjana Junnilan pelaajatyypille jopa Kakkosta paremmin, Ulanen luonnehtii.

- Jatkamispäätös oli lopulta helppo. Ykkösessä pelaaminen Porissa on hieno mahdollisuus ja kotoakin tuli kannustusta tähän, joten halusin ehdottomasti olla mukana, toteaa Junnila tuoreeltaan.

Musan Salaman kauden 2019 joukkueen rakentaminen etenee ja lisää sopimusuutisia kuullaan todennäköisesti jo lähiaikoina.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat