MuSaFutsalilla edessä tuplaviikonloppu
24.10.2018 21:23 Uutiset / Naiset

Lauantaina pelataan Ylöjärvellä ja sunnuntaina Porin Urheilutalolla

MuSaFutsal palaa tositoimiin parin viikon tauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Joukkue on tulessa viikonlopun kumpanakin päivänä. Lauantaina joukkue matkaa kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa. Ylöjärvelle suuntautuvan reissun emäntänä toimii YIlves. Sunnuntaina joukkue palaa kotiyleisön eteen ja klo 12.00 alkavassa ottelussa vastassa on Tampereelta ACE.

Kaikki kolme joukkuetta ovat pelanneet kolme ottelua ja löytyvät taulukon ylemmästä osasta. MuSaFutsal toiselta ja ACE kolmannelta riviltä. Kumpikin on saalistanut alkukaudesta kahdeksan pinnaa. YIlves on viidentenä viidellä pisteellä. Sunnuntaina Poriin saapuva ACE kohtaa lauantaina kotikentällään FTK:n.


Mira Laurila iski kahdesti viime ottelussa.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Joukkueet ovat toisilleen todella tuttuja vuosien takaa ja MuSaFutsalin ottelut kumpaakin joukkuetta vastaan ovat olleet tasaisia. Viime kauden kohtaamiset YIlveksen kanssa menivät niukasti Ylöjärveläisten nimiin. Porissa tasattiin pisteet lukemin 2 – 2 ja Ylöjärvellä YIlves voitti lukemin 4 – 2. ACE voitti viime kauden kummatkin kohtaamiset. Tampereen ottelu päättyi lukemiin 4 – 1 ja Porissa lukemin 3 – 1.

Jokaisen kolmen joukkueen tehokkain pelaaja on saanut alkukaudella kasaan kuusi pinnaa. ACE:n Oona Jaatinen (6+0), MuSaFutsalin Netta Hannula (5+1) ja YIlveksen Rosa-Maria Siren (5+1). MuSaFutsalin toiseksi tehokkain on ollut Mira Laurila tehoilla 2+1. ACE:n Maria Tetri on saalistanut tehot 1+2. Sunnuntaina Porissa nähdään kaksi maalivahtia, jotka ovat myöskin onnistuneet tällä kaudella maalinteossa, sillä niin MuSaFutsalin Siiri Lilja kuin ACE:n Leena Lepikonmäkikin ovat saaneet nimensä maalintekijätilastoihin.


Netta Hannula iski hatullisen
viime ottelussa.
Kuva: Nyblin

MuSaFutsal pääsee viikonloppuun hyvistä lähtökohdista, sillä tämän hetken tiedon mukaan poissa ovat vain Roosa Erkkilä ja Essi Helander.

Lauantaina 27.10 klo 17.00 Ylöjärvi YIlves – MuSaFutsal
Sunnuntaina 28.10 klo 12.00 Porin Urheilutalo MuSaFutsal – ACE


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat