Musan Salama järjestää syyslomakerhon!
9.10.2018 18:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kesäkerho goes syysloma!

Musan Salama järjestää liikunnallisen syyslomakerhon 1.-4. luokkalaisille arkipäivisin klo 9-15 Musan kentän ja viipalekoulun alueella ajalla 22.-26.10. Syyslomakerhon ohjelmassa hyödynnetään kenttäalueen lisäksi kentän lähialueita sekä Käppärän koulun liikuntasalia.

Syyslomakerhon toiminnasta vastaa Musan Salaman nappulafutisvastaavana toimiva, kasvatustieteitä opiskeleva Siiri Lilja.

Syyslomakerhon hinta on 69 euroa/osallistuja ja hinta laskutetaan loka- marraskuussa. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 17.10. seuran nettisivulla www.musansalama.fi olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla siiri.lilja@musansalama.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita: lapsen nimi, syntymäaika, ja sosiaaliturvatunnus sekä huoltajan nimi ja yhteystiedot. Syyslomakerho toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on määräaikaan mennessä vähintään 10.

Syyslomakerhon hinta sisällä välipalan, mutta ei ruokailua, vaan kerholaiset ottavat kotoa eväät mukaan (kunnon lounas). Viipalekoululla on jääkaappi ja välineet ruuan lämmitykseen.

Hintaan sisältyy valinnaisesti joko jalkapallo tai Musan Salaman tuubihuivi.

Päivän ohjelmassa on liikunnallisia aktiviteetteja sekä leikkejä. Varaamme aikaa myös rauhallisemmalle ohjelmalle, koko päivää ei olla menossa.

Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot: Siiri Lilja
p. 0440 197 896

TERVETULOA MUKAAN!


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat