Toinen maalivahti kiinnitetty
19.9.2018 21:05 Uutiset / Naiset

Essi Helander on kirjoittanut sopimuksen ja joukkue on valmis

MuSaFutsalin joukkue on nyt kasassa. Kauden edetessä tosin saattaa joukkueeseen tulla muutoksia. Essi Helanderin sopimuksen myötä joukkueella on nyt sopimukset kahden maalivahdin sekä kolmentoista kenttäpelaajan kanssa. Helander täydentää joukkueen maalivahtiosaston. Toinen maalivahti on jo pitkään MuSaFutsalissa pelannut Siiri Lilja. Kaksikkoa valmentaa tulevallakin kaudella Joni Kuusisto.

Helander mietti pitkään sopimuksen kirjoittamista. ”Se on pitkä tarina, mutta tiivistän. Mietin, pystynkö sovittamaan pelaamisen ja harjoittelemisen tähän elämäntilanteeseen ja vastaamaan pääsarjatason vaatimuksiin”, kertoo Helander ja jatkaa ”Tahdoin olla varma, että kykenen täyttämään ruutuni. En halua lähteä huonosti valmistautuneena yhteenkään tapahtumaan, vaan silloin kun mennään, niin mennään tosimielellä. Valmentajan kanssa löytyi kuitenkin yhteinen sävel, joten päätös oli lopulta helppo tehdä.Ei palo pelaamiseen ole mihinkään hävinnyt.” juttelee jalkapallossakin tolppien väliin siirtynyt Helander.

Helander on aikaisemminkin pelannut joukkueessa, mutta silloin vielä sukunimellä Huppunen.Tilille ehti kertyä kenttäpelaajana 31 ottelua tehoilla 4+13=17.

Helander aloittaa kauden kuitenkin sairastuvan puolelta, sillä hänen sormensa murtui pari viikkoa sitten jalkapallo-ottelussa.

Kausi alkaa noin viikon kuluttua kotiottelulla FTK:ta vastaan la 29.9 klo 18.00.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat