2012 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue starttaa toimintansa!
5.9.2018 15:14 Uutiset / G7-pojat 2019 (2012)

Tervetuloa mukaan aloittamaan 2012 syntyneiden poikien joukkueen yhteinen tarina!

2012 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue aloittaa toimintansa lokakuun alussa kokeneiden lasten valmentajien Siiri Lilja ja Joel Niemisen johdolla. Vuosi sitten käynnistetty seuran tukema konsepti aloittavan ikäluokan käynnistämiseksi osoittautui toimivaksi kokonaisuudeksi, joten tälläkin kaudella joukkueen ensimmäisen vuoden aikana Siiri ja Joel vastaavat harjoittelun sisällöstä sekä opastavat joukkueen mukaan tulevat valmentajat, joukkueenjohtajat ja huoltajat joukkueen toiminnan saloihin.

Kausisuunnitelma pähkinänkuoressa:

Valmennus lupaa kokonaisvaltaista ja monipuolista jalkapallovalmennusta lapsen ehdoilla. Kaiken toiminnan keskiössä on pelaaja, jonka kehittymistä pyritään tukemaan jokaisella osa-alueella. Toiminnan on oltava laadukasta ja hyvin suunniteltua sekä organisoitua, jotta pelaaja kehittyy kokonaistavaltaisesti. Lajitaitojen lisäksi tärkeitä kehityskohteita tässä ikäluokassa ovat niin motoriset perustaidot, sosiaaliset taidot, havaintomotoriset taidot kuin henkiset ominaisuudetkin.

Kaiken toiminnan suurimpana tavoitteena on sytyttää pelaajiin jalkapallo- ja liikuntakipinä.

Meille tärkeää on, että pelaajilla on vauhtia sekä riemua, pallo pysyy hallussa, joukkuekaverit vierellä sekä itsetunto huipussa! Uskomme, että näin saamme kasvatettua loistavia ihmisiä samalla kun kasvatamme loistavia futareita.

Joukkueen pelaajista iso osa tulee omasta nappulafutistoiminnastamme, mutta mukaan mahtuu myös uusia innokaita pelaajanalkuja, joten jos kotoasi löytyy 2012 syntynyt tuleva MuSalainen pelaaja, ilmoitathan hänet mukaan joukkueen toimintaan Siiri Liljalle joko puhelimitse 044 0197896 tai sähköpostilla siiri.lilja@musansalama.fi. Toivotamme uudet pelurit oikein lämpimästi tervetulleeksi!   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat