Musan Salaman Minttu Ylikraka maajoukkuepaitaan
29.8.2018 23:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

MuSa-väriä tyttöjen U17-maajoukkueen Tanska-otteluissa

Suomen U17-maajoukkue kohtaa tuplamaaottelussa Tanskan syyskuun toisella viikolla Eerikkilässä. Tiistaina 11.9. käynnistyvälle leiritykselle on valittu kaksikymmentä vuonna 2002 syntynyttä pelaajaa. Kutsun maajoukkuetapahtumaan sai myös Musan Salaman Minttu Ylikraka. Maajoukkuekutsu on tällä kaudella MuSan B-tyttöjen joukkueessa sekä Nice Futiksen edustusjoukkueessa pelaavan Ylikrakan uran ensimmäinen.

- Kutsu maajoukkuetapahtumaan on upea juttu, olemme erittäin iloisia Mintun puolesta. Todella mahtavaa, että Minttu pääsee näyttämään osaamistaan leirille, sillä hän on tehnyt todella paljon töitä kehittymisensä eteen, iloitsee Ylikrakan pitkäaikainen valmentaja Mira Ravantti suojattinsa valinnasta kuultuaan.

- Minttu on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan kentällä useammassa roolissa. Loistava pelikäsitys sekä periksiantamaton taistelijan luonne tekevät hänestä ihanteellisen valmennettavan, Ravantti jatkaa.

Maajoukkueleirin otteluita on mahdollista seurata suorana lähetyksenä HUU-TV:ssä <= linkki lähetykseen

Ensimmäinen Suomen ja Tanskan välinen ottelu pelataan keskiviikkona 12.9. klo 18:00 ja toinen perjantaina 14.9. klo 13:00.

Onnittelut valinnasta Minttu!

Koko joukkueen nimilista löytyy Palloliiton uutisesta.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat