Mira Laurila kymmenes sopimuspelaaja
28.8.2018 19:38 Uutiset / Naiset

MuSaFutsalin sopimustilanne näyttää hyvältä

MuSaFutsalin sopimustilanne näyttää näin kuukausi ennen kauden alkua hyvältä, sillä Mira Laurila on kymmenes nimensä sopimuspaperiin kirjoittanut pelaaja.

Jo pitkään MuSaFutsalissa pelannut Laurila aloittaa nyt seitsemännen kautensa valkopaidoissa. Näiden kausien aikana on tullut yhteensä 87 peliä, joissa on syntynyt 50+34=84 tehopistettä, eli lähes piste/peli tahtia. Jos kaikki menee hienosti niin Laurila pelannee sadannen ottelunsa tulevalla kaudella ja pääsee siihen piste/peli tahtiin. Periksiantamaton Laurila on asenteella pelaava pivot, joka pystyy tarvittaessa stunttaamaan myös pohjapelaajan paikalla.


Laurila tavoittelee sataa pelattua Liigaottelua
tulevalla kaudella.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Laurila odottaa, niin kuin muutkin, kauden alkua odottavilla ja innostuneella fiiliksellä. Joukkueen hyvä fiilis näkyy myös treeneissä, jossa meno on ollut jo koko kesän ajan loistavaa. Laurila näkee myös uusien pelaajien ja laajentuneen kokoonpanon olevan hyvä asia joukkueelle.

Neuvottelut ovat muutaman pelaajan kanssa vielä kesken, mutta tässä lähiaikoina on lupa odottaa uusia uutisia tältäkin rintamalta.

Tällä viikolla päästään harjoittelemaan kolmesti viikossa Urheilutalolle. Harjoitusotteluitakin on kaksi sovittuna. Ne kumpikin pelataan tällä viikolla. Perjantaina matka käy Halikkoon, jossa kohdataan nuori ja nälkäinen FC Halikko. Lauantaina puolestaan esiinnytään kotikentällä, kun YIlves saapuu Porin Urheilutalolle.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat