Tuttu nimi palaa MuSaFutsaliin
26.8.2018 20:00 Uutiset / Naiset

Sanni Välilä palaa muutaman vuoden tauon jälkeen futsalin pariin

Sanni Välilä lähti muutama vuosi sitten Amerikkaan yliopistoon ja pelaamaan jalkapalloa. 30 ottelua aikoinaan tehoilla 7+9=16 pelannut Välilä on nyt palannut Suomeen ja Poriin. Hänestä tuli yhdeksäs nimensä sopimuspaperiin laittanut pelaaja. Hänen ei kauaa tarvinnut miettiä allekirjoittamista, kun sopimusta tarjottiin. ”Todella hyvällä fiiliksellä allekirjoitin sopimuksen MuSaFutsalin kanssa. Meillä on kasassa todella motivoitunut joukkue ja taustat, joten oli ilo kirjoittaa sopimus”, kertoili Välilä. Hän on ollut mukana treeneissä vasta vähän aikaa, mutta joukkueeseen oli hänen mukaansa helppo tulla ja kaikki ottivat iloisena hänet vastaan.


Sanni Välilä on jo nuorena pitänyt
Musan Salaman värejä.
Kuva: Välilöiden kotialbumi

Oman haasteensa hän näkee siinä, että hän on viimeksi pelannut futsalia noin neljä vuotta sitten ja laji on mennyt eteenpäin noista ajoista paljon. ”Tavoitteena on, että joukkueella olisi ehjä ja tasainen kausi. Pyrimme kehittämään peliämme koko ajan paremmaksi ja teemme myös paljon töitä sen eteen. Taistelemme loppuun asti, emmekä anna periksi!” paaluttaa Välilä tomerasti, mutta iloinen hymy kasvoillaan.

Kauden alkua hän odottaa jo malttamattomana, mutta on tyytyväinen, että joukkue on päässyt harjoittelemaan yhdessä jo koko kesän.

”Toivottavasti yleisö löytää Porin urheilutalolle kannustamaan ja seuraamaan pelejä”, päättää Välilä pienen keskustelutuokio ja poistuu Urheilutalon matolle harjoituksiin.


Välilä pelasi Amerikassa UNOH:in joukkueessa
muutaman kauden ajan yliopistosarjaa.
Kuva: Amy Morgan


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat