Helander iloitsee Oksasen sopimuksesta
23.8.2018 20:14 Uutiset / Naiset

Viime kaudella joukkueeseen liittynyt Oksanen on sopinut jatkostaan MuSaFutsalissa

Tampereelta Poriin viime vuonna muuttanut Oksanen siirtyi kesken viime kauden MuSaFutsalin riveihin. Hän ehti pelata ainoastaan kahdessa vierasottelussa, josta jälkimmäinen jäi kesken loukkaantumisen vuoksi. Kotiyleisön edessä hän ei ehtinyt esiintyä kertaakaan. Nyt siihen tulee uusi mahdollisuus, sillä Oksanen on kirjoittanut nimensä sopimuspaperiin ja pelaa MuSaFutsalissa kaudella 2018-2019.

Koko kevään hän kuntoutti itseään ja pääsi heti harjoituksiin täysipainoisesti mukaan, kun joukkue aloitti heinäkuussa treenaamaan Noormarkun Urheilutalolla. Oksanen on koko kesän ajan päässyt hyvin harjoittelemaan ja odottaakin innolla tulevaa kautta. Ensiesiintyminenkin kotikentällä onkin luvassa heti avauskierroksella.

Hänkin pitää hyvänä asiana sitä, että ollaan päästy hyvissä ajoin jo sisälle treenaamaan. Yksilötaidon merkitystä hän korostaa, kun sitä on päästy oikein kunnolla harjoittelemaan. Hänen mukaansa se tulee näkymään MuSaFutsalin peleissä tulevalla kaudella. Hänen mukaansa porilaisryhmällä on hyvä meininki ja hyvä joukkue, joka tulee menestymään. Hän on iloinen siitä, että saa olla mukana tällaisessa ryhmässä. Hän haluaa tulevalla kaudella kehittyä pelaajana entisestään, mutta ennen kaikkea pysyä terveenä.

Lisää sopimusjulkaisuja tulee vielä tällä viikolla. Nyt kasassa on kahdeksas sopimusta.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat