Seuran avoin strategiailta keskiviikkona 15.8. - Tule mukaan pohtimaan seuran tulevia askeleita
12.8.2018 23:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mitä Musan Salama on nyt? Mitä sen halutaan olevan vuonna 2025? Tule mukaan käynnistämään Musan Salaman strategiaprosessia ja pohtimaan seuran suuntaa seuraaville vuosille.

Hyvä seuraväki ja seuraa lähellä olevat, Musan Salaman toiminnasta kiinnostuneet henkilöt,

haluamme kutsua teidät mukaan starttaamaan Musan Salaman strategiatyöprosessia. Työskentely käynnistetään keskiviikkona 15.8. alkaen klo 17:30 SAMK:n uuden kampuksen ravintola Skenessä.

Illan aikana on tarkoitus pohtia sekä pienryhmissä että isommalla porukalla seuran strategisia painopistealueita seuraaville vuosille. Strategiatyö on tarkoitettu asettamaan tavoitteet aina vuoteen 2025 asti, ajatuksella mitä MuSa on nyt ja mitä MuSa haluaa olla vuonna 2025. Pitkän tähtäimen suunnitelma tullaan pilkkomaan pienempiin välitavoitteisiin, joten osallistumalla pääset vaikuttamaan jo siihen, mitä Musan Salama on kaudella 2019.

Toivomme, että eri rooleissa toimiva seuraväki saapuu runsaslukuisena paikalle, jotta saamme kattavan näkemyksen seurakentän ajatuksista sekä urheilupuolen että seuran yleisen kehittämisen suhteen.

Tilaisuuden kesto on enimmillään kolme tuntia, eli lopetetaan viimeistään klo 20:30. On tärkeää, että jokaisesta ryhmästä saadaan edustus paikalle. Harjoitusten sattuessa päällekkäin, toivomme, että vastuuvalmentajat asettavat tämän, seuran tulevaisuuden kannalta tärkeän tilaisuuden yksittäisen harjoituksen edelle.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Me ollaan MuSa. Nyt. Aina.

Mikko-Tapio Mattila
puheenjohtaja

Petteri Lahti
toiminnanjohtaja

Matti Santahuhta
valmennuspäällikkö

PS. Kutsua saa vapaasti levittää, jotta tieto tilaisuudesta tavoittaa kaikki seurassa toimivat ja seuraa lähellä olevat tahot


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat