Alina Virtala siirtyy MuSaFutsaliin
29.7.2018 22:55 Uutiset / Naiset

B-tyttöjen SM-kultaa EuPassa voittanut Virtala hakee uusia haasteita

B-ikäinen Alina Virtala on seuraava sopimuspelaaja, jonka MuSaFutsal julkaisee. Viime kaudella Virtala pelasi menestyksekkäästi B-tyttöjen sarjassa Euran Pallon paidassa ja pääsi kauden lopussa juhlimaan SM-kultaa, kun finaalissa kaatui MuSa lukemin 5 – 0. Finaalissa Virtala iski kaksi reppua ja koko lopputurnauksen saldo oli kolme kaappia.

Nyt hän ottaa uuden askeleen urallaan siirtymällä naisten liigaan. Vahvanoloinen Virtala on varmasti heti Liigassakin varteenotettava tekijä. Koko kesän ajan hän on jo harjoitellut joukkueen mukana ja kuviot alkavat varmasti selkiytyä treeni treeniltä enemmän ja enemmän. Vielä on kauteenkin pitkä matka ja oppimista on varmasti, mutta halun kehittyä pystyy hänestä aistimaan.


Tässä Virtala vielä EuPan paidassa. Kuva viime
kauden B-tyttöjen SM-finaalista MuSaa vastaan.
Kuva: Ksenia Koulik

Siirto naisten liigajoukkueeseen on selkeä steppi ylöspäin pelaajalle, jolla on halu kehittyä futsalissa ja saada vyölleen kovempia pelejä. Näitä asioita Virtala painotti, kun kysyttiin siirron taustoista MuSaFutsaliin. Virtalan kesä sujuu palloilun merkeissä. Jalkapalloa hän pelaa MuSaNice YJ-joukkueessa B-tyttöjen sarjaa ja samalla joukkueella he pelaavat Naisten Kakkosta NiceFutiksen nimissä. Niiden päälle vielä kerran viikkoon salissa futsaltreenit, joten hyvässä kunnossa olevan pelaajan saa valmentaja Juha Helander remmiinsä. Erilaiset pelin taktiset yksityiskohdatkaan eivät Virtalaa pelota, vaan hän ammentaa Helanderin ohjeita tiukasti. Hän kehuukin Helanderin tapaa selittää ja tuoda asiat esille selkeästi ja ymmärrettävästi. Hänestä tuntuu, että joka kerta oppii jotain uutta harjoituksissa.

”Kauden alku odotan jo innolla ja hyvillä fiiliksillä. Uskon, että mitä lähemmäs kauden alku tulee niin sitä korkeemmaksi fiilis nousee”, juttelee Virtala. Hän ei myönnä jännittävänsä uuden askeleen ottoa futsaluralleen, josta tosin kiitos menee myös joukkuekavereille ja taustahenkilöille. ” On ollut kiva tulla joukkueeseen mukaan ja kaverit ovat ottaneet mahtavasti remmiin mukaan. Olo on ollut heti tervetullut ja taustahenkilötkin vaikuttaa hyviltä ja asiansa osaavilta”, päättää Virtala. Toivottavasti Virtala ajattelee taustahenkilöistä samalla tapaa myös kauden alkaessa.

Virtala on siis seitsemäs sopimuspelaaja. Lisää sopimusjulkaisuja tippuu tasaiseen tahtiin, joten pysy taajuuksilla.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat