Lahjakas Luotonen jatkaa
12.7.2018 20:41 Uutiset / Naiset

Ison potentiaalin futsalkentällä omaava Anni-Elina Luotonen sopinut jatkosta

Vielä B-ikäinen tämän kesän oleva Anni-Elina Luotonen on MuSaFutsalin seuraava sopimuspelaaja. Kahden kauden ajan joukkueen mukana ollut ”Annis” omaa sellaiset taidot ja halun kehittyä, että tuleva futsalura näyttää todella valoisalta. Hän odottaakin tulevaa kautta hyvillä ja odottavilla tuntemuksilla.

Pienten vaivojen kanssa koko viime kauden tuskaillut Luotonen sai kasaan 14 ottelua. Suurin onnistuminen tuli kauden päätösotteluun, jossa kotikentällä kaatui KaDy 8 – 2 lukemin. Luotonen iski ottelussa kaksi maalia ja palkittiin MuSaFutsalin parhaana pelaajana. Kauden jälkeen hän oli auttamassa B-tyttöjä SM-lopputurnauksessa, mutta harmikseen vain yhden ottelun ajan ennen kipeytymistään. Yhteensä hän iski naisten Liigassa tehot 3+2=5. Jos tiedottaja saa leikkiä ennustajaa niin veikkaan tämän olevan paperia tulevalla kaudella. Ensimmäisellä kaudellaan MuSaFutsalin paidassa toi tehot 2+4=6.


"Annis" ohittelee tulevallakin kaudella vastustajia
MuSaFutsalissa.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Kesällä Luotonen on harjoitellut paljon ja liikaa ei vapaapäiviä ole ollut. Futsalharjoitusten ohella hän on pelannut jalkapalloa MuSaNiceYJ:n B-tytöissä. Tämä kesä on viimeinen juniorikesä Luotoselle. Kuntopohjaa on siis luotu pitkin kesää ja nyt vain toivotaan, että pikkuvammat olisivat historiaa.

Hyvin kesän ajan harjoitellut Luotonen on ollut tyytyväinen siihen, että nyt ollaan jo hyvissä ajoin päästy saliin harjoittelemaan. Yksilöharjoitteita on käyty paljon läpi ja se näkyy henkilökohtaisena kehittymisenä. Omaksi tavoitteekseen hän luetteleekin omien onnistumisen huomattavan lisääntymisen. Siihen antaakin jo nyt salissa harjoitukset hyvän pohjan. Joukkueelta hän toivoo pääsyä taas omalle tasolle, jota kautta voittoja tulee enemmän. Hän toivoo myös joukkueen hyvän valmistautumien näkyvän kentällä hyvinä otteina, jota kannattaa yleisönkin tulla seuraamaan.


Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Luotonen on nyt kuudes sopimuspelaaja. Seuraavia julkaistaan maajoukkueen Ruotsi-otteluiden jälkeen.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat