MuSaFutsal-kaksikko mukaan maaotteluihin
5.7.2018 9:47 Uutiset / Naiset

Netta Hannula ja Elina Setälä ovat mukana joukkueessa, joka kohtaa Ruotsin Tampereella

Maajoukkueen päävalmentajan Jaakko Laitisen valitsemaan joukkueeseen mahtui tuleviin Ruotsi-otteluihin kaksi pelaajaa MuSaFutsalista. Netta Hannula, joka on seuraava sopimuksen allekirjoittanut pelaaja, ja Elina Setälä ovat Suomen joukkueessa, joka kohtaa Ruotsin kahdesti Tampereella heinäkuun 17. ja 18.päivä.

60 ottelua MuSaFutsalin paidassa pelannut Hannula on kuulunut maajoukkueen leiriryhmitykseen koko sen olemassaoloajan. Vahvat otteet kotimaisessa Liigassa on tuonut näyttöpaikkoja Suomi-paidassa ja Hannula onkin ollut mukana sekä Puolassa että Hollannissa. Maalitili maajoukkuepaidassa on vielä avaamatta.

Hannula siis on sopinut jatkostaan MuSaFutsalissa. Tehokas pelaaja löytyy historian tilastoista pistepörssistä kolmannelta riviltä tehojen ollessa 43+41=84 tehopistettä. Viime kaudella tehoja kertyi 6+5=11. Hänen paras kautensa tehojen valossa on ollut kausi 2016-2017, jolloin hän naputteli pelaamassaan 14 ottelussa tehot 13+11=24. Kesällä hän pelaa jalkapalloa Naisten Liigassa TPS:ssa, mutta on käynyt aina ehtiessään myös Noormarkun Urheilutalolla treeneissä.


Hannula hassuttelee vastustajiaan tulevaisuudessakin
MuSaFutsalissa.
Kuva: Kari Saha/Urheilusuomi.com

Tulevista Ruotsi-otteluista Hannula odottaa tasaisia ja toivoo, että itse saisi onnistumisia aikaan. Tulevat EM-karsinnat, joiden karsintalohkot arvotaan 5.7, ovat Hannulan mietteissä myös. Hänen mukaansa nämä Ruotsi-ottelut ovat hyviä paikkoja saada hiottua kuvioita kuntoon.

Tulevasta kaudesta MuSaFutsalin paidassa hän odottaa parempaa kuin viime kaudesta, joka meni hänen osaltaan hieman penkin alle, kun tuli ikävä loukkaantuminen kesken kauden maaottelussa. Hän koki, ettei pystynyt auttamaan riittävästi joukkuetta, joten nyt hän toivookin ehjää kautta. Joukkueesta hän toteaa, että meillä on hyvät menestyä, kun vain löytyy tasaisuus otteisiin. Hannulan kesä sujuu siis Turussa. Hän ei näe sitä huonona asiana, että pelaa jalkapalloa. Hän kokee jopa saavansa pientä etua, kun on päässyt treenaamaan ja pelaamaan kovaa koko kesän. ” Pelituntuma ja pelikunto ovat kohdillaan, vaikka lajit ovatkin erilaiset”, toteaa Hannula.

Elina Setälä on myös ollut maajoukkueen vakiokasvoja. Hänkin on ollut mukana molemmissa ulkomaan reissuilla. Hollantia vastaan Setälä onnistui myös kertaalleen maalinteossa. Hänen mukaansa heinäkuun tuplaottelut tuovat lisämausteen kesän harjoitteluun. Tositoimiin pääseminen jo näin kesällä antaa sopivasti lisäbuustia. Varsinkin vielä nyt kun ottelut ovat kotimaassa.


Elina Setälä
Kuva: Kari Saha/Urheilusuomi.com


Hannula on nyt siis viides sopimuspelaaja. Heinäkuun aikana julkaistaan vielä lisää sopimuksia.


Maajoukkueen päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentteja ja koko joukkue täällä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/naisten-futsalmaajoukkue-nimetty-ruotsi-otteluihin

Muista ilmoittautua tiistain 17.7 ottelun fanimatkalle. Lisätiedot täältä:
https://musansalama.fi/uutiset/22961/musafutsal-jarjestaa-fanimatkan-naisten-maaotteluun


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat