Joukkueen viimeinen lukko jatkaa
4.7.2018 0:42 Uutiset / Naiset

MuSaFutsalin maalia vartioi jatkossakin tuttu hahmo

MuSaFutsal ja maajoukkueessakin esiintynyt maalivahti Siiri Lilja ovat sopineet jatkosta porilaisryhmässä. Näin ollen Liljasta tuli neljäs sopimuksen kirjoittanut pelaaja. Koko MuSaFutsalin historian ajan joukkueen maalia vartioinut Lilja on jo nyt rikkonut sadan pelatun Liigaottelun rajan. Nyt Liljalla on kasassa 105 pelattu ottelua. Siinä listassa hän on kärjessä, joten hän on MuSaFutsalin historiassa eniten Liigaotteluja pelannut pelaaja.

Hyvät otteet ovat poikineet myös kutsuja maajoukkueleireille, joilla Lilja onkin ollut tuttu näky. Hän sai viime kauden aikana tililleen myös ensimmäisen maaottelunkin. Hän oli maajoukkueen mukana Hollannissa ja pelasi tuplaotteluiden toisessa pelissä puolet. Maaliakaan hän ei ole vielä maajoukkueen pelipaita päällään päästänyt.


Kuva: Nyblin

Näin jalkapallon MM-kisojen lomassa ehti Lilja myös vastailemaan muutamaan tiedottajan kysymykseenkin. Ruotsi-otteluihin Liljaa ei valittu ja siitä tuli pienoinen pettymys. ”Toki sinne valittiin huippunimiä ja uskon todellakin, että Suomi saa otteluista hyvät tulokset ja valmistautumisen tuleviin EM-karsintoihin”, kertoo Lilja puhelimitse ennen Kolumbia – Englanti ottelun rankkarikisaa.

Mennyttä kautta ei Lilja enää liiemmin ole miettinyt vaan katse on jo tukevasti ollut hetken aikaan jo tulevassa. Hän uskoo, että edelliskausista MuSaFutsal on nyt oppinut ja sisuuntunut ryhmä, jolla on potentiaalia taistella mitaleista tulevalla kaudella. Lilja on sitä mieltä, että hänen pari viime kautta on mennyt vähän heikommin ja hänellä on iso halu palata omalle tasolleen tulevalla kaudella. Fysiikkatreenejä hän kehuu loistaviksi, ja hän toteaakin, että ”kunto on kohentunut kesän aikana”.


Lilja ohjaa tulevaisuudessakin MuSaFutsalin
puolustusta.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Heinäkuun aikana tullaan julkaisemaan lisää sopimuksia, joten pysyhän kuulolla. Kesän ensimmäistä Facebook-liveäkin suunnitellaan esitettäväksi tässä jossain kohtaa. Siitä lisää tuonnempana.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat