Peruspilari Ljungman jatkaa
28.6.2018 21:10 Uutiset / Naiset

Aina luotettava Milla Ljungman kirjoittanut jatkosopimuksen

Kolmantena pelaajana sopimuksen on allekirjoittanut Milla Ljungman. Hänellä tuleva kausi on neljäs MuSaFutsalilla. Kehitys näiden menneiden kausien aikana on ollut huimaa, vaikka yksi kausi menikin piloille ikävän loukkaantumisen vuoksi. Nyt Ljungman on kuitenkin täydessä iskussa ja valmiina tuleviin haasteisiin. Viime kaudella kaikissa 18 pelissä pelannut Ljungman summasi tehot 5+4=9. Koko Liigahistorian aikana hän on pelannut 48 ottelua tehoilla 11+13=24 pistettä.

”Sitä saa, mitä tilaa” lauloi aikanaan jo Simo Silmu. Silmun sanat sopisivat myös Ljungmanin suuhun, sillä niin tarkasti ja tehokkaasti hän pystyy toteuttamaan valmentajan luomat kuviot lyhyelläkin ohjeistuksella. Hän on valmentaja Juha Helanderin mukaan ihannepelaaja, sillä numero 8 laittaa aina itsensä 100% likoon. ”Peleissä äärimmäisen tasainen ja varma suorittaja, joten helppo laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa”, juttelee Helander.


Ljungman puolustaa kurinalaisesti. Tässä viime
kauden Riemu-pelissä taidokas tyylinnäyte.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Kesän ajan Ljungman pääsee keskittymään futsaliin. Tämän kesän aikana hän ei ole mukana jalkapallokuvioissa, mikä mahdollistaa 100 prosenttisen keskittymisen futsaliin. Töiden ohella hän treenaa ja omien sanojensa mukaan on heti valmis, kun kausi käynnistyy syyskuun lopulla. Ljungmanin mukaan on myös hyvä ja tosi hieno asia, että harjoitellaan jo nyt salin puolella. Siksikin hän on siinä uskossa, että MuSaFutsal tulee olemaan iskussa heti kauden alusta. ”Salissa kun ollaan jo nyt niin päästään perusasioita jauhamaan pidempään”, kertoilee Ljungman. ”Joukkueen tekeminen näyttää nyt jo hyvältä, joten uskon sen riittävän välieriin ja sit taistellaan loppuun saakka. Turhat tasurit pois ja pinnistetään voitot niistä niin hyvä tulee”, päättää Ljungman.


Kuva: Nyblin

Lisää sopimuksia tippuu tästä eteenpäin tasaiseen tahtiin, joten seuraa meitä sosiaalisessa mediassa sekä käy ahkerasti kotisivuilla päivittämässä joukkueen kuulumisia.

Tulevana perjantaina eli huomenna joukkueemme esiintyy Yyterissä Järvisählyn MM-kisojen näytöstapahtumassa klo 19.00 alkaen. Luvassa myös Facebook-liveä jossain kohtaa iltaa.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat