Viime kauden maalipyssy jatkaa
19.6.2018 22:46 Uutiset / Naiset

Toinen pelaaja on kirjoittanut nimensä sopimuspaperiin

Viime kaudella tuhoisaa jälkeä vasemmalla jalallaan tehnyt Jessica Kannosto on sopinut jatkostaan MuSaFutsalin riveissä. Tehokkaasti esiintyneen Kannoston (10+9=19) kausi sai ikävän sivumaun, kun kolmanneksi viimeisessä ottelussa Espoossa hän loukkasi pahannäköisesti. Nyt kesällä on ”Jaskalla” ollut armoton jalan kuntouttaminen ja tavoite on olla alusta saakka mukana, kun Liigakausi pyörähtää käyntiin syyskuun lopulla, mutta hän itse ei halua riskeerata, joten paluu tapahtuu vasta täydessä pelikunnossa. Hän uskoo kyllä, että sarja-avaukseen on mahdollisuus ehtiä kuntoon.


Kannoston jatko oli ilouutinen.
Kuva: Nyblin

Kesän ajan Kannoston aika kuluu postia jakaen ja MuSan tyttöjunioreita valmentaen. Polkupyörä on tullut kesän aikana tutuksi sekä maauimala, jossa vesijuoksemalla jalkaa kuntoutetaan. Kannosto on harjoituksissa käynyt kuitenkin ahkerasti jumppaamassa ja vaihtelemassa kuulumisia. Juoksuluvan hän odottaa saavansa lähiaikoina.


Vasen jalka teki tuhojaan jo viime kaudella. Tulevalla
kaudella Kannosto lupaa ainakin yhtä tehokasta
kautta.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Tulevasta kaudesta Kannosto odottaa kovia otteluita ja tasaista sarjaa. Oman joukkueen hän uskoo parantavan viime kaudesta. Hänen mukaansa nyt kun ollaan jo päästy saliin harjoittelemaan niin MuSaFutsal on valmiimpi kuin edelliskausilla. Oma tavoite on pysyä ehjänä ja pelata tasaisen hyvä kausi ja auttaa sillä tavoin joukkuetta. Myös hän haluaa tehdä enemmän maaleja kuin viime kaudella.

Lisää pelaajasopimuksia juhannuksen jälkeisellä viikolla.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat