MuSaFutsalin naiset aloittaneet valmistautumisen
6.6.2018 20:49 Uutiset / Naiset

Juha Helander jatkaa valmennusvastuussa ja joukkue on aloittanut valmistautumisen tulevaa kautta kohti.

MuSaFutsalin naiset ovat aloittaneet ensi kauteen valmistautumisen. Toukokuun alussa pidettiin aloituspalaveri, jonka jälkeen aloitettiin harjoitteleminen fysiikkavalmentaja Elina Setälän johdolla. Tänään keskiviikkona harjoiteltiin ensimmäistä kertaa Noormarkun Urheilutalolla. Vielä näin alkuun haetaan tatsia palloon ja alustaan, mutta hienoa oli jo nyt päästä harjoittelemaan sisätiloissa. Samaan aikaan vedetään vielä fysiikkaharjoituksia. Elokuun alussa päästään jälleen treenaamaan omaan kotiluolaan Porin Urheilutalon matolle.

Valmennusvastuussa jatkaa Juha Helander. Fysiikkapuolesta vastaa siis Elina Setälä. Maalivahtivalmennuksesta pitää huolta Joni Kuusisto. Joukkueenjohtajana jatkaa Jan Kaski ja viime kaudella Juhan apuna valmennustiimissä ollut Jari Helander siirtyy huoltajan tehtäviin. Tiedotuksesta ja tilastoista pitää huolta edelleen Janne Helander. Taustatiimiä pyritään vielä vahvistamaan kuluvien viikkojen aikana.
Kuvassa taustalla häärivä vahva nelikko.
Kuvassa vasemmalta Janne Helander, Juha
Helander, Jan Kaski ja Jari Helander.

Juha Helander jatkaa valmennusvastuussa.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com


Tuleva kausi on jo kahdeksas MuSaFutsalille Liigassa. Joka vuosi ontaustoissakin yritetty keksiä jotain uutta. Nyt on uusia juttuja keksitty. Uutena juttuna tulee Facebookin livevideot. Niissä lähetämme mahdollisesti pelaajahaastatteluja ja otteluiden jälkeisiä tunnelmia kummastakin joukkueesta. Tulevaksi kaudeksi tulee myös kausarihaaste, josta lisää infoa juhannuksen tiitämissä. Pelaajasopimuksia aletaan julkistaa lisää myös muutaman viikon sisään, sillä ensimmäinen sopimus on jo tehty. Elina Setälä löi puumerkkinsä paperiin viime viikolla. Ennen kauden alkua pyritään pelaamaan muutama harjoitusottelukin. Mitään ei vielä olla lyöty lukkoon, mutta niistä tarkemmin sitten kun jotain selviää. Koko Liigahistorian tilastoja pääset katsomaan täältä: https://musansalama.fi/futsal/joukkueet/1722/uutis...

Naisten maajoukkueella on mielenkiintoinen kesä tulossa. Heinäkuussa Suomi pelaa tuplaottelut Tampereella Ruotsia vastaan. Toivottavasti otteluissa nähtäisiin myös MuSa-väriä kentällä.

MuSaFutsal on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten ota meidän SoMe-kanavat seurantaan ja pysyt ajantasalla joukkueen kuulumisista.

Kotisivut: https://musansalama.fi/futsal/joukkueet/1722
Twitter: @MuSaFutsal
Facebook: https://www.facebook.com/MuSaFutsal/
Instagram: @musafutsal


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat