Elina Setälä palkintosateessa
24.5.2018 10:27 Uutiset / Naiset

Futsal Gaalassa palkintoja saanut Setälä jatkaa joukkueessa.

Viime lauantaina pidettiin Helsingissä vuotuinen palkintojenjakotilaisuus Futsal Gaala, jossa palkittiin viime kaudella ansioituneita pelaajia. MuSaFutsalin pelaaja Elina Setälä sai Länsi-Suomen Piirin Vuoden Futsalpelaaja-palkinnon. Naisten Futsal Liigan tähdistökentällisestä löytyi myös Setälän nimi. Muut tähdistöön valitut olivat maalivahti Leena Lepikonmäki (ACE) ja kenttäpelaajat Tiia Juntikka (FTK), Daniela Tjeder (GFT) sekä Pirta Hiukka (GFT).

Setälän vahva kausi siis sai palkinnon Gaalassa. Liigassa Elina pelasi kaikissa otteluissa saalistaen tehot 13+9=22 ollen MuSaFutsalin tehokkain pisteiden tekijä. Hän on iloinen saadessaan arvostusta pelaajana. "Onhan se kunnia saada tollaisia palkintoja ja tuntuu hienolta kun arvostetaan pelaajana", kertoo Gaalasta tavoitettu Setälä.Kuvassa Setälä Länsi-Suomen Piirin piirinjohtajan
Jouni Koivuniemen kanssa.
Kuva: Petteri TyniTässä Setälä kummatkin pystit käsissään.
Kuva: Juha Helander

Samalla ilmoitamme, että ensimmäinen pelaajasopimus on tehty. Nimittäin Setälä on rustannut nimensä sopimuspaperiin. Pitkään ei tarvinnut uutta sopimusta pohtia ja Setälä onkin jo valmis uuden kauden haasteisiin. Uudet futsaltossutkin odottavat jo kaapissa käyttöönottoa. Samalla Setälä siis pitää huolen fysiikkapuolen valmennuksesta ja ne treenit ovatkin jo lähteneet rullaamaan. Toukokuun ajan ollaan rakennettu pohjia tulevaa silmällä pitäen. "Kesäkuusta eteenpäin aletaan kunnolla hommiin, sillä mukaan tulee entistä lenkkiä ja muuta fysiikkaa sekä pallo", juttelee rentoutunut Setälä ja muistuttaa, että "emme ennen ole päässeet pallotreeneihin saliin kesäkuussa".

Heinäkuussa odottaakin sitten maajoukkueen tuplaottelut Tampereella Ruotsia vastaan. Kaikissa neljässä ensimmäisessä maaottelussa mukana olleella Setälällä on hyvä mahdollisuus pukea Suomi-paita päälleen kotimaaotteluissa. "Hienon lisämausteen noi ottelut tuovat kesään", sanoo Setälä ja jatkaa "toivottavasti myös yleisö löytää peleihin".

Lisää sopimusuutisia kesäkuun aikana.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat