Tulevan lauantain MuSa-GrIFK pelataan Wembleyllä - toukokuun loppu tuo vielä muutoksia vuoroihin
21.5.2018 20:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lauantaina vuorossa kauden ensimmäinen kotiottelu Wembleyllä. Vieraaksi saapuu sarjan suosikkeihin lukeutuva GrIFK.

Musan Salaman kauden viides ottelu pelataan lauantaina 26.5. klo 17. Kenttäolosuhteiden suhteen ilmassa on ollut vielä pieniä epävarmuustekijöitä, mutta varmistus edustusjoukkueen kauden ensiesiintymisestä Wembleyllä saatiin tänään. Kahdella voitolla kauden aloittanut MuSa on saavuttanut kahdesta jälkimmäisestä ottelustaan ainoastaan yhden pisteen. Joukkueen maalijyvä ei ole ollut vielä tällä kaudella oikein kohdillaan, mutta lauantaina Länsi-Poriin saapuvan GrIFK:n kannattaa varautua siihen, että kotiareenalla nähdään taisteleva ja tehokas Salama-ryhmä.

Lauantaiksi on luvassa pelkkää aurinkoa ja Wembleyn katsomotiloihin on luvassa yksi katsomojärjestelyihin liittyvä suuremman kokoluokan uudistus. Koko ottelutapahtumaa on pyritty muutenkin kehittämään, joten lauantaina kannattaa suunnata Wembleylle.

Viime kaudella käynnistetty MuSa Express-bussi kuljettaa yleisön tällä kaudella keskustasta asti. Ravintola Wanhan Koneran edestä lähtevä Lyttylän Liikenteen bussi pysähtyy tuttuun tapaan Länsi-Porin Prismalla, jatkaen siitä Wembleylle.

Musan Salaman kausikortit ovat edelleen myynnissä. Kauden kotiotteluita on jäljellä vielä kymmenen, joten 40 euron hintaisella kausikortilla yhden ottelun hinta jää kannattajaystävälliseen neöjään euroon. Voit tilata oman kausikorttisi TÄSTÄ.

Oletko kokeillut jo Musan Salaman näppärää mobiililippua? Pääset testaamaan sitä TÄSTÄ. Mikäs sen simppelimpää, kuin vilauttaa lippua suoraan älypuhelimen näytöltä.

Ottelun jälkeisellä viikolla Wembleyn nurmen annetaan toipua vielä muutaman päivän. Kentältä siirretään pois kaksi viikolla 22 pelattavaa ottelua. Seuraväelle tulee tästä erikseen lisätietoa.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat