E11-poikien kevään perinteinen turnausreissu Lietoon
14.5.2018 22:15 Uutiset / E11-pojat

E11-poikien kevään perinteinen turnausreissu Lietoon

Kevään ensimmäiselle isommalle ulkona pelattavalle turnausreissulle lähdettiin bussilla suuntana jo perinteeksi muodostunut Liedon Pallon Charmia Cup. Liedon turnauksessa olimme mukana nyt neljättä vuotta putkeen. Hyvät puitteet ja sopivan tasokkaat vastustajat ovat saaneet reissaamaan meidät Lietoon joka kevät. Tänä vuonna sääennuste lupaili nättiä aurinkoista kevätpäivää.

Kilpasarjassa MuSa Blackin kanssa samassa alkulohkossa pelasivat APU, Liedon Pallo ja MIFK Vihreä. Kahden ensimmäisen pelin yhden maalin voitot APU:sta ja Liedon Pallosta takasivat sen, että lohkovoitosta pelattiin viimeisessä alkulohkon pelissä Ahvenanmaalaisia vastaan. Siinä MIFK oli selvästi parempi lukemin 0-3 eikä jossiteltavaa jäänyt. Ahvenanmaalaisten kovasta tasosta kertoo jotain se, että heiltä oli kilpasarjassa kaksi joukkuetta. Molemmat MIFK:n porukat etenivät puhtaalla pelillä alkulohkoistaan finaaliin. MuSan pojat kohtasivat pronssipelissä tutun FC Rauman porukan, josta tiukka 1-0 voitto toi himmeimmät mitalit Poriin. Joukkueen Tsempparipelaajaksi valittiin Niilo Hämäläinen ja Charmia-pelaajaksi Mikko Cao

Haastesarjassa olimme liikkeellä kahdella joukkueella, Whitellä ja Redillä. Whiten aamu alkoi kankeasti 0-3 tappiolla KaaPolle, mutta sen jälkeen alkulohkossa kaatui isäntäjoukkue LiePa ja LoPS Loimaalta. Näillä tuloksilla White eteni haastesarjan finaaliin. Red puolestaan aloitti kahdella tasapelillä LiePa 08:a ja APU:a vastaan. Viimeisessä alkulohkon pelissä TuNL oli parempi 0-2. Alkulohkossa pelattiin kuitenkin sen verran ristiin, että tällä kertaa kaksi tasapeliä riitti Redille pronssipeliin. Redin pronssipeli eteni jännittävien vaiheiden jälkeen rangaistuspotkukilpailuun, joka päättyi tällä kertaa MuSan poikien mitalijuhliin. Haastesarjan finaali meni myös rangaistuspotkukilpailuun, joka puolestaan päättyi MuSan poikien harmiksi TuNL:in juhliin. Haastesarjasta siis kotiin tuomisina hopea- ja pronssimitalit. Whiten Tsempparipelaajana palkittiin Mikael Ojanen ja Charmia-pelaajana Topias Kangas. Redin Tsempparipelaajana palkittiin Henrik Painokallio ja Charmia-pelaajana Nico Sonne.

Liedon reissu oli jälleen kerran todella onnistunut niin kelin kuin tulostenkin puolesta. Kausi jatkuu toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna alkavilla Leikkimaailman peleillä, peliringin peleillä ja Länsi-Suomen Liigalla. Seuraava isompi turnausreissu on vuorossa toukokuun lopulla pelattava Käpylän Kevätturnaus.

Kuva 1: Blackille kilpasarjassa pronssia
Kuva 2: Redillä tuliaisina haastesarjan pronssimitalit
Kuva 3: White jännittää finaalin rankkarikisaa.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Tammikuu   »
Kategoriat