Säästöpankki Puuvilla aloittaa MuSalaisten pankkikumppanina
11.5.2018 18:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

MuSa ja Säästopankki Puuvilla yhteistyöhön

Paikallinen Säästöpankki juhlii tänä vuonna 125-vuotista historiaansa. Sen arvoihin kuuluu erityisesti paikallisuus ja aito halu toimia osana yhteisöä. Uusi yhteistyökumppani on hyvin asemansa porilaisessa urheilukentässä vakiinnuttanut Musan Salama (MuSa), joka on perustettu vuonna 1960. Musan kotikenttä "Wembley" löytyy Länsi-Porista.

Olemme ylpeitä yhteistyösopimuksesta, jossa kaksi hyvin saman henkistä porilaista menestyjää löytävät toisensa ja sitoutuvat pitkään ja molemmille merkittävään yhteistyöhön”, kertoo pankinjohtaja Vesa Saine. ”MuSa on hyvin tiivis yhteisö ja samanlainen lämpö kuuluu omaankin toimintaamme – haluamme olla aidosti osana asiakkaidemme arjessa asiakkaan valitsemassa kanavassa. Vaikka sitten jalkapallokentän laidalla!” Saine jatkaa

Pankin arvoihin kuuluu vahvasti vastuullisuus oman toimialueensa hyvinvoinnista ja pankki tukeekin hyvin paljon paikallista nuorisotoimintaa, urheilua ja kulttuuria. ”Me olemme kasvaneet viimeiset vuodet markkinaa nopeammin Porissa tarjoamalla ratkaisuja arjen taloudenhallintaan erinomaisella asiakastyytyväisyydellä. MuSa on suuri hyvähenkinen yhteisö ja haluamme yhteistyössä heidän kanssaan päästä ratkaisemaan mahdollisimman monen perheen arjen haasteita ja tavoitteita. ” Saine kertoo yhteistyösopimuksen taustoista.

Säästöpankki Puuvillan ja MuSan yhteistyökumppanuuden halutaan näkyvän suoraan hyötynä niin edustusjoukkueelle, junioreille kuin kotiväellekin. Seuraväelle tarjotaan helposti lähestyttävää ja nopeaa palvelua, oli kyse sitten kodin vaihdosta tai sijoituspalvelusta. Säästöpankki Puuvillassa työskentelee 10 pankkialan ja 4 kiinteistönvälityksen ammattilaista.

Musan Salaman ja Säästöpankki Puuvillan välillä on paljon yhteistä. MuSa on seurana kasvava, uudistuva ja omaleimainen, kuten Säästöpankki, joka tekee aktiivista ja omannäköistä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tämä tekee Säästöpankista mielenkiintoisen yhteistyökumppanin meille. Lähdemme innolla rakentamaan yhdessä modernia yhteistyötä Säästöpankki Puuvillan kanssa”, tiivistää Musan Salaman toiminnanjohtaja Petteri Lahti.

Yhteistyö koskettaa sekä edustusjoukkuetta että junioritoimintaa. Tutustu Säästöpankki Puuvillaan tarkemmin TÄSTÄ

Musan Salama pähkinänkuoressa

perustettu vuonna 1960

850 lisenssipelaajaa (31.12.2017)

Porin suurin ja Länsi-Suomen piirin kolmanneksi suurin seura

junioripelaajia noin 650 ja aikuispelaajia parisataa

lajeina jalkapallo sekä futsal

toimintaa myös sekä erityislapsille että maahanmuuttajille

Säästöpankki Puuvilla pähkinänkuoressa

Osa Eurajoen Säästöpankkia, joka perustettu v.1983

125v juhlavuosi

Konttorit Eurajoella, Raumalla ja Porissa

Satakunnan ensimmäinen kauppakeskuskonttori avattiin marraskuussa 2016

Visio: Paikallinen pankki, joka tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja arjen taloudenhallintaan sekä pitkäjänteiseen vaurastumiseen


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat