Musan Salaman kausarihaaste toteutetaan
9.5.2018 8:28 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Musan Salaman kausarikampanja toteutuu - tilaa oma korttisi vielä ennen sunnuntain kotiavausta. Kauden yksitoista ottelua, ainoastaan 40€!

Musan Salaman kevään ajan käynnissä ollut kausikorttikampanja toteutetaan. Alkuperäinen, varsin kovaksi laitettu kuudensadan kausikortin tavoite ei täyttynyt, mutta kampanja herätti kuitenkin sen verran kiinnostusta, että kausarihaaste päätettiin toteuttaa. Tilauksia tippuu koko ajan lisää kauden ensimmäisen kotiottelun lähestyessä ja kortin tilaaminen tarjoushinnalla on edelleen mahdollista. Tällä hetkellä tilattujen korttien lukema on noin 300.

Korttinsa jo tilanneet henkilöt ovat saaneet kausikorttilaskun kotiinsa/sähköpostiinsa ja kortin voi noutaa joko Musan Salaman toimistolta (Tikkulantie 2, 28100 Pori, Tikkulan ABC:n vieressä oleva vanha konttorirakennus) tai sitten sunnuntain kotiottelun yhteydessä portilta. Kortin voi toki noutaa myös ensi viikolla, mikäli ensimmäinen ottelu jää jostain syystä väliin.

Kausikortin voi ostaa myös sunnuntain ottelusta 40 euron kampanjahintaan. HUOM! Ottelu pelataan poikkeuksellisesti urheilukeskuksen tekonurmella.

Kannustamme kaikkia jo kampanjaan osallistuneita haastamaan ystävänäsä ja tuttavansa mukaan. Kampanjahintaisella kausikortilla otteluissa käyminen tulee edullisesksi, vaikka ei joka otteluun ehtisikään. Ja mikä parasta, kausikortilla pääsee seuraamaan porilaista laatujalkapalloa.

Tilauslomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Me ollaan MuSa. Nyt. Aina. - Ole yksi meistä!
   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat