Musan Salaman kesäkerho 2018
7.3.2018 9:23 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervetuloa mukaan kesäkerhoon!

Musan Salama järjestää liikunnallisen kesäkerhon 1.-4. luokkalaisille arkipäivisin klo 9-15 Musan kentällä ajalla 4.-21.6. Kesäkerhon järjestämisessä hyödynnetään kentän lisäksi myös seuran Porin kaupungilta vuokraamaa, kenttäalueella sijaitsevaa viipalekoulua sekä kentän lähialueita.

Kesäkerhon toiminnasta vastaa Musan Salaman nappulafutisvastaavana toimiva, kasvatustieteitä opiskeleva Siiri Lilja yhdessä seuran kesätyöntekijöiden kanssa.

Kesäkerhon hinta on 129 euroa/osallistuja ja hinta laskutetaan ennen kerhon alkua toukokuun aikana. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 22.4. seuran nettisivulla www.musansalama.fi olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla siiri.lilja@musansalama.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita: lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja huomioon otettavat sairaudet sekä sosiaaliturvatunnus, huoltajan nimi ja yhteystiedot. Kesäkerho toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on määräaikaan mennessä vähintään 10.

Kesäkerhon hinta ei sisällä ruokailua, vaan kerholaiset ottavat kotoa eväät mukaan (kunnon lounas). Tänä kesänä kesäkerhon hinta sisältää kuitenkin päivittäisen välipalan. Viipalekoululla on jääkaappi ja välineet ruuan lämmitykseen.

Päivän ohjelmassa on liikunnallisia aktiviteetteja sekä leikkejä. Varaamme aikaa myös rauhallisemmalle ohjelmalle, koko päivää ei olla menossa.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:


Siiri Lilja
p. 0440 197 896
siiri.lilja@musansalama.fi


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat