Kuuden pisteen viikonloppu?
9.2.2018 18:43 Uutiset / Naiset

Tämä maajoukkuekolmikko nähtävissä ennen Hollantia vielä sunnuntaina Urheilutalolla

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina matkustetaan Ylöjärvelle paikallisen Ilveksen vieraaksi. Sunnuntaina pelataan kotikentällä. Silloin vastaan tulee 8-tietä pohjoisempaa tuleva FC Sport Vaasasta. Välieräpaikan metsästyksen kannalta olisi lähes pakko ottaa täydet eli kuusi pistettä. Otteluita on jäljellä enää viisi ja MuSaFutsalin ero neljäntenä olevaan ACE:en on kuusi pistettä.

Lauantain vastustaja YIlves on Liigassa tasapisteissä MuSaFutsalin kanssa. Kumpikin on kerännyt pelaamistaan otteluistaan 16 pistettä. FC Sport on kolmantena, jonka pistesaraketta kaunistaa 25 pistettä. MuSaFutsal kohtasi YIlveksen Porissa lokakuun lopulla. Pisteet jaettiin tasan lukemin 2 – 2 (2 – 1). Tuolloin porilaisryhmän maaleista vastasi kaksikko Anni-Elina Luotonen ja Elina Setälä. YIlveksen maalintekijöitä olivat Heidi Linjamaa ja Esra Erden. Lokakuun lopulla MuSaFutsal kävi vierailemassa Vaasan Kauppiksella. Paljon ei tuolta reissulta jäänyt jälkipolville kerrottavaksi. Sport otti sarjapisteet lukemin 5 – 2 (3 – 0). Tuolloin avausjakson musta pari minuuttinen jakson lopussa koitui kohtaloksi. Netta Hannula ja Elina Setälä toivat pikamaaleilla toisen jakson alussa vieraat peliin mukaan, mutta koskaan ei tasoitusta tullut. Sport iski vielä nopeaan tahtiin kahdesti, eikä lopun viidellä kenttäpelaajalla pelaaminen tuonut osumia.

MuSaFutsal on historian saatossa pelannut kumpiakin vastaan myös voitokkaita otteluita, mutta tasaisia otteluita on taistot olleet. Tuskinpa maalijuhlia nytkään viikonloppuna nähdään.


Siiri Lilja on pelannut hyvin
viimeaikoina. Vire kantaa
Hollantiin saakka.
Kuva: Nyblin

Joukkueet olivat tulessa viimeksi pari viikkoa sitten. MuSaFutsal haki myrskyisän salama-alkunsa ansiosta pisteet Nokialta lukemin 5 – 2 (5 – 0). YIlves tasasi kotonaan pisteet Riemun kanssa luvuin 2 – 2 (0 – 1). Ottelusta ei puuttunut draamaa, sillä ensin Riemu siirtyi viimeisellä minuutilla johtoon. Rosa-Maria Siren kuitenkin tasoitti vain hetki ennen päätössummeria. Sport hävisi kotonaan FTK:lle lukemin 4 – 3 (2 – 2). Sandra Lind iski kaksi vaasalaisten osumista.

Liigan pistepörssin kärkisijoilta löytyy useita joukkueiden pelaajia. Korkeimmalla on YIlveksen Rosa-Maria Siren, joka on tehtaillut pisteet 12+9=21 ja hän on Liigan pörssissä kolmantena. Viidentenä on Sportin tehokkain pelaaja. 9+10=19 pisteet summannut Tiialeena Hakala. Yhdeksänneltä riviltä löytyy MuSaFutsalin pörssikärki. Jessica Kannosto on iskenyt tehot 8+8=16. MuSaFutsalin toiseksi tehokkain on Elina Setälä (6+6=12). Myös Mira Laurila (8+3=11) on ollut viime aikoina tehokkaana. YIpan Sini Sutinen (6+5=11) on pirkanmaalaisryhmän toiseksi tehokkain. Sportin pistepörssissä sijaa kaksi pitää hallussaan Sandra Lind (7+6=13). Annika Leminen on vaasalaisten maaliahnein. Hän on iskenyt Aglan pitseihin 11 kertaa.

MuSaFutsalin kokoonpanosta puuttuu edelleen pitkäaikaispotilaat Jenna Oksanen ja Jonna Majamäki. Juniorikolmikon (Silvennoinen, Vilja ja Erkkilä) pelaaminen on epävarmaa, mutta mahdollista. Alkuviikosta julkistettiin maajoukkue, joka lähtee ensi viikolla Hollantiin tuplamaaotteluihin. MuSaFutsalista kutsun sai jo Puola-otteluissa mukana olleet Netta Hannula ja Elina Setälä. Kolmantena meidän pelaajana Hollantiin lähtee maalivahti Siiri Lilja, joka sai edellisessä ottelussa täyteen 100 Liigaottelua. Tuon merkkipaalun saavuttaa lauantaina Setälä.


Nuori kolmikkomme on mahdollisesti
mukana viikonloppuna.
Kuva: Nyblin

Sunnuntaina ennen naisten ottelua pelaa MuSaFutsalin miehet oman ottelunsa. Klo 11.00 alkavassa Kakkosen ottelussa heillä on vastassa FC Nations United Turusta.

Viikonlopun kaikki kolme otteluamme on seurannassa myös MuSaFutsalin twitterissä. Jos et siis pääse paikan päälle niin seuraa tapahtumia sieltä.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat