Tomi Mikkelsson vahvistamaan Musan Salaman maalivahtiosastoa
4.12.2017 13:01 Uutiset / Edustus

Tomi Mikkelsson pukeutuu jatkossa tuttuun Musan Salaman paitaan

Musan Salaman paidassa jalkapallouransa aloittanut Tomi Mikkelsson (20) palaa porilaisseuran riveihin. Mikkelsson muutti perheenssä kanssa pääkaupunkiseudulle 11-vuotiaana ja vietti juniorivuotensa HJK:n organisaatiossa. Miesten pelejä HJK:n edustusjoukkueen mukana harjoitellut nuori maalivahti pääsi pelaamaan Klubi 04:n riveissä jo kaudella 2015, jolloin Mikkelsson pelasi täydet minuutit seitsemässätoista Kakkosen ottelussa sekä kahdessa nousukarsintaottelussa.

Kauden 2016 Mikkelsson edusti Gnistania ja päättynyt kausi 2017 meni HIFK:n organisaatiossa, missä tilille kertyi yksi Veikkausliigaottelu. HIFK:n reservijoukkueen riveissä Mikkelsson oli nostamassa joukkuetta kauden päätteeksi Kakkoseen. Peliaikaa kertyi lisäksi A-nuorten SM-sarjassa seitsemän ottelun verran.

- MuSan paitaan siirtyminen tuntuu siltä, kuin palaisi kotiin. Olen seurannut tarkkaan MuSan otteita ja viimeisten kolmen kauden aikana seura onkin vakiinnuttanut paikkansa Kakkosen kärjessä. Pelasimme kauden 2016 päätteeksi Gnistanin kanssa nousukarsinnat MuSaa vastaan, mutta jouduin silloin harmikseni jättämään pelit väliin loukkaantumisen myötä. Odotukset tulevan kauden suhteen ovat korkealla, summaa Mikkelsson tuntemuksiaan siirron varmistuttua.

Urallaan yhteensä neljätoista ottelua eri nuorisomaajoukkueissa (U15-U20) pelannut Mikkelsson näkee, että siirto Musan Salamaan auttaa häntä ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin.

- Alkava kausi on todella mielenkiintoinen. Pääsemme heti kevättalvella mittaamaan tasoamme Veikkausliigan ja Ykkösen seuroja vastaan Suomen Cupin lohkovaiheessa. Oma tavoitteeni on pelata ehjä kausi ja auttaa joukkuetta menestymään. Henkilökohtainen läpilyönti on tietenkin myös tavoitteena, joten ykkösmaalivahdin paikka mielessä lähden antamaan näyttöjä valmennukselle, Mikkelsson jatkaa itseluottamusta huokuen.

- Mikkelsson on tavoitteellinen nuori pelaaja, joka haluaa urallaan eteenpäin. Hän on ollut mukana Veikkausliigaorganisaatioissa ja asenne on kohdallaan, joten hän tuo ehdottomasti mielenkiintoisen lisän joukkueemme maalivahtiosastolle, MuSan edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Lauri Pirhonen tiivistää.

Mikkelssonin myötä MuSalla on nyt kasassa yksitoista pelaajasopimusta. Joukkueen rakentaminen jatkuu ja lisää sopimusuutisia on tiedossa joulukuun edetessä.

Sopimuspelaajat:

Junnila Jesse, kk
Karlsson Ronald, p
Kourouma Fatoghoma, p/kk
Leppänen Aleksi, kk/h
Liuhala Sami, mv
Mikkelsson Tomi, mv
Mäkelä Samu-Petteri, h
Pihlainen Antti-Pekka, p
Rantala Juuso, kk
Rantala Sami, h
Välilä Jussi, p   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Marraskuu   »
Kategoriat